• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kungpow Coffee

Bu başlık altında güzel bir haber vermek istiyorum önümüzdeki haftalarda kungpow kavurucu ve kavurma şampiyonu Warrick Masfen ile kahve kulübü akşam sohbeti gerçekleştireceğiz.

Şu an Guatemala - El Mirrador içiyorum. Bu ikinci denememdi süre V60 ile yine 2:15 civarında kaldı ama oldukça güzel bir kahve ortaya çıktı. Tatlı fermente bir tadı var ve oldukça hafif.

Şu anda sitesindeki bütün kahveler bitmiş gözüküyor

Haftalık mı ne kavuruyor Kungpow, bir iki gün sonra kavurma yaptıktan sonra stokleri yeniler. Öyle bir iki hafta sitesinde kahve olmayacak gibi bir durum yok yani.

2 yeni çekirdek gelmiş siteye (y)
Maşallah 105 ve 101 Tl sanki Altın suyu içiyoruz :( Ben Protesto ediyorum artık bu saatten sonra kahvesine 75+ Yazan kavurucuları öyle karar aldım yoksa donumuzu isteyecekler yakında :(

Bari 99 TL yazsalarmış, üç haneli bir rakam görünce direk kapadım sayfayı.

Maşallah 105 ve 101 Tl sanki Altın suyu içiyoruz :( Ben Protesto ediyorum artık bu saatten sonra kahvesine 75+ Yazan kavurucuları öyle karar aldım yoksa donumuzu isteyecekler yakında :(
Hocam, daha önce denemedim bu kavurucuyu fakat sitesine baktığımda paketler 300 gr olarak görülüyor. Bu durumda bir pakette diğer kavuruculara göre %20 daha fazla kahve var ve fiyatı bu şekilde düşünürsek 80 tl civarına geliyor. Bence bu açıdan bakınız.

Hocam, daha önce denemedim bu kavurucuyu fakat sitesine baktığımda paketler 300 gr olarak görülüyor. Bu durumda bir pakette diğer kavuruculara göre %20 daha fazla kahve var ve fiyatı bu şekilde düşünürsek 80 tl civarına geliyor. Bence bu açıdan bakınız.

105 liralık kahve bile alsak kargo parası istiyor. Açıkçası kargo ücretsiz olduğu zamanda keşfetmiştim ve denemeyi düşünüyordum ama ancak 2 paket kahveye yani en az 150 liraya kargo ücretsiz yaptığından beri düşünmez oldum.

Warrick reis insta'dan takipten çıkmış. Acaba müşterilerine hediye gönderdikleri kahve için Instagram hikayelerinde yaptıkları soru cevapta hiç denemediğim kahveye sallamasyon yaptığım için mi kırıldılar. cık cık cık.

Şu âna kadar 8-9 farklı çekirdeklerinden 2kg civarlarında tüketmişimdir (bazıları mini bundledandı, hesaplar şaşmasın 😬). Şu an gözüm kapalı tavsiye edebileceğim TR’deki ender kavuruculardan. Keyif almadığım hiçbir bardakları olmadı ve iletişimleri de harika. Önerdiğim hiçkimseden de olumsuz dönüş almadım.

Fiyatlara bakarken paketlerin 300grlık olduğunu unutmayın. Şu an Kolombiya dinleniyor, deneme paketi harikaydı, heyecanla bekliyorum :)

Şu âna kadar 8-9 farklı çekirdeklerinden 2kg civarlarında tüketmişimdir (bazıları mini bundledandı, hesaplar şaşmasın 😬). Şu an gözüm kapalı tavsiye edebileceğim TR’deki ender kavuruculardan. Keyif almadığım hiçbir bardakları olmadı ve iletişimleri de harika. Önerdiğim hiçkimseden de olumsuz dönüş almadım.

Fiyatlara bakarken paketlerin 300grlık olduğunu unutmayın. Şu an Kolombiya dinleniyor, deneme paketi harikaydı, heyecanla bekliyorum :)
300 gr olması satış politikası olarak onlara mantıklı geliyor muhtemelen ama tüketici olarak bana mantıklı gelmiyor işte :)

Yurtdışı alımı olmasaydı bu ay deneyecektim KungPow'u, şu özel colombia lotunu da kaçırmak istemiyorum aslında, ne yapsam bilemedim :D.

2017 Hasat dikkat ettiniz mi?
Daha önce verdiğim siparişte kör tadım olarak gönderildi 40gr. Ben çekirdeği çok beğendim dolsyısıyla pek umrumda olmadı 2017 olması görünce.

Olumlu dönüş almış olacaklar ki bundan sonra yeni çekirdek ellerine ulaşınca, satışa çıkmadan önceki haftaki siparişlerde deneme paketleri göndereceklerini açıkladılar. Hoş bir uygulama.

Daha önce verdiğim siparişte kör tadım olarak gönderildi 40gr. Ben çekirdeği çok beğendim dolsyısıyla pek umrumda olmadı 2017 olması görünce.

Olumlu dönüş almış olacaklar ki bundan sonra yeni çekirdek ellerine ulaşınca, satışa çıkmadan önceki haftaki siparişlerde deneme paketleri göndereceklerini açıkladılar. Hoş bir uygulama.

deneme sansiniz olmushsa ne guzel, buzluga da atilmis olsa ben pek curet edemezdim 300 gr almaya denemeden. bundle da satmiyorlar artik.

Geri