melih ismail
Barista
kenyasını denedim çok güzeldiMormora aldım ben ama aklım kenya kii de kaldı. Hiç denemedim kenya'yı eklesem mi, nasıldır?
kenyasını denedim çok güzeldiMormora aldım ben ama aklım kenya kii de kaldı. Hiç denemedim kenya'yı eklesem mi, nasıldır?
petrada satış kalmadı malesef denemiştim o çekirdeği efsaneydiBendeki Kenya Kronotrop Kii değil, Petra'nın Kangocho AA #59'u... onu da tavsiye ederim, Kenya sevenler için iyi bir seçenek ama şu anda internette satışı yok, ancak şubelerde bulunabiliyor.
Internet satışı yok ama şubelerde tek tük bulunuyor, sanırım son demleripetrada satış kalmadı malesef denemiştim o çekirdeği efsaneydi
suan ikinci paketteyim mormorayla beraber en beğendiğim kahve diyebilirimKosta Rikası Çok Övülmüştü Onu aldım bende bakalım![]()
elimde 500 gram vardı aynı kahvelerden indirimi görünce dayanamayıp aldım 1 kilo dahaElimdeki kahveler bu imkandan da yararlanmama engel olamadı. Kosta rica ve Kenya Kii den yana şansımı denedim ve yanında gelen hediye paketleriyle birlikte.
Bir kısmı buzlukta bekleyecek ve stoklarım arasında kendine yer bulacak![]()
Benim kargo geldi bu kadar çabuk beklemiyordum. Mormora 10 şubat, inga aponte honey 12 şubat kavrum tarihi.
Ben de anlamadım kargo durumu da "hazırlanıyor" şeklinde görünüyor. Hiç beklemiyordum.ne kadar cabuk yahu, bana p.tesi kargolanacak dendi
Kesinlikle aynı fikirdeyim bende toplamda 1kg çekirdek aldım bu kampanyadanŞu anda 3 adet sipariş geçtim. Hediye verilen Kolombiya Inga Aponteyi daha önceden biliyorum. Çok hoş bir kahve. Almayan herkese öneririm.
benim filtre profiliyle geldiHerkese espresso kavrum olarak mı geldi? Ekli dosyayı görüntüle 520
Benim filtre olarak geldi . 17 Şubat kavrum.Herkese espresso kavrum olarak mı geldi? Ekli dosyayı görüntüle 520