• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

kronotrop sevgililer günü hediye çekirdek

Benim Mormora ve Aponte kargom cumartesi gelmişti. Mail atmaya vaktim olmadan göndermişler zaten ama neyse ki filtre olarak gelmiş :)

Ben espresso istemiştim espresso geldi 👍👌

Bilgilendirme : E posta ile durumu kendilerine belirttim. Yenisini gönderecekler, bende elimdeki yanlış gelenleri göndereceğim

Ben siparişten sonra mail atmıştım filtre kavram olsun diye, hemen dönüş yaptılar ve filtre olarak geldi kahveler.

bu hediye paketinden alıp igna aponteden memnun olmayan varmı benim gibi ? sürekli bir acılık hissediyorum pour over demlemelerde her türlü öğütümü suyu denedim ama o acılık geçmedi ?

espressoda sorun yaşamadım diyebilirim. baya iyiydi.

Bendeki çekirdek tatlılığı ile beni şaşırttı. Acılık da kesinlikle yoktu. Mükemmel, en iyi çekirdek diyemem ama kesinlikle kötü değildi.

Bu çekirdeği beğenen gerçekten az benim gördüğüm kadarıyla. Ben çeşitli şekilde denememe rağmen bir türlü tat alamadım.

@Baycall özellikle çok beğendi :)

Bu çekirdeği beğenen gerçekten az benim gördüğüm kadarıyla. Ben çeşitli şekilde denememe rağmen bir türlü tat alamadım.

@Baycall özellikle çok beğendi :)

Biraz da beklentiyle alakalı. Benim damak doğal Etiyoplara kalibre olduğundan, zaten zor beğeniyorum :) ama kötü kahve değil. Normal günlük içilir. Ben alır mıyım? Ucuz olursa, dursun arada bir içilir ya da ikram edilir diye alırım :)

Geri