• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

kronotrop sevgililer günü hediye çekirdek

dükkanlarda da geçerli mi acaba?

dükkanlarda da geçerli mi acaba?
Dükkanlarında geçtiğini sanmıyorum çok paket koymuyorlar ve 2 hafta tarihli oluyor genelde dükkan paketleri. Ben de internetten aldım iyi oldu tam bitmişken, hediye çekirdeği denemedim daha önce; umarım güzeldir :)

Kenya Kii siparişi geçtim. Bu ay baya bi kahve stoğum oldu. Şubat alımıyla beraber baya baya dolu olacak :)

Mormora aldım ben ama aklım kenya kii de kaldı. Hiç denemedim kenya'yı eklesem mi, nasıldır?

Mormora aldım ben ama aklım kenya kii de kaldı. Hiç denemedim kenya'yı eklesem mi, nasıldır?
ben de mormoroyla kenya arasında kalmıştım, mormorayı denedim diye kenyayı attım sepete. @mimds abi instagramda paylaşmıştı sanırım kenyayı.

Bendeki Kenya Kronotrop Kii değil, Petra'nın Kangocho AA #59'u... onu da tavsiye ederim, Kenya sevenler için iyi bir seçenek ama şu anda internette satışı yok, ancak şubelerde bulunabiliyor.

Bendeki Kenya Kronotrop Kii değil, Petra'nın Kangocho AA #59'u... onu da tavsiye ederim, Kenya sevenler için iyi bir seçenek ama şu anda internette satışı yok, ancak şubelerde bulunabiliyor.
aklımda yanlış kalmış ama umarım Kii de iyidir :)

Geri