Bir bilgim yok malesefdükkanlarda da geçerli mi acaba?
Dükkanlarında geçtiğini sanmıyorum çok paket koymuyorlar ve 2 hafta tarihli oluyor genelde dükkan paketleri. Ben de internetten aldım iyi oldu tam bitmişken, hediye çekirdeği denemedim daha önce; umarım güzeldirdükkanlarda da geçerli mi acaba?
son 6 aydır kronotroptan alışveriş yapıyorum hediye verilen çekirdek gayet güzel yaklaşık 750 gram demleme şansım oldu.Dükkanlarında geçtiğini sanmıyorum çok paket koymuyorlar ve 2 hafta tarihli oluyor genelde dükkan paketleri. Ben de internetten aldım iyi oldu tam bitmişken, hediye çekirdeği denemedim daha önce; umarım güzeldir![]()
filtre olarak geliyor siparişlerimde.Ama not yazarak yada mail yoluyla espresso için kavrum gönderebilir misiniz diye sorabilirsiniz.Çekirdeklerin kavrumları hakkında bilginiz var mı? Sevgililer günü paketinde gelen çekirdekler espresso mu filtre mi olacak?
filtre olarak geliyor siparişlerimde.Ama not yazarak yada mail yoluyla espresso için kavrum gönderebilir misiniz diye sorabilirsiniz.
ben de mormoroyla kenya arasında kalmıştım, mormorayı denedim diye kenyayı attım sepete. @mimds abi instagramda paylaşmıştı sanırım kenyayı.Mormora aldım ben ama aklım kenya kii de kaldı. Hiç denemedim kenya'yı eklesem mi, nasıldır?
aklımda yanlış kalmış ama umarım Kii de iyidirBendeki Kenya Kronotrop Kii değil, Petra'nın Kangocho AA #59'u... onu da tavsiye ederim, Kenya sevenler için iyi bir seçenek ama şu anda internette satışı yok, ancak şubelerde bulunabiliyor.
benimde elimde 500 gr kahve çekirdeği vardı ama uygun bulunca dayanamadım hem kenya hemde mormora aldımKenya Kii siparişi geçtim. Bu ay baya bi kahve stoğum oldu. Şubat alımıyla beraber baya baya dolu olacak![]()