• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Komik Fotoğraflar ve Videolar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mancho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuya yarı bağımlı bir şekilde bir şey sormak istiyorum, bu yöntem çalışır mı? Daha önce konusu geçti veya denendi mi merak ettim.
(Nerede paylaşsam/sorsam bilemedim, hiçbir konu başlığına uygun gibi gelmedi)

Çalışıyor, ben yaptım bir kez. Dripper'a aktarırken yavaşça, süzercesine dökmek lazım, tüm öğütülmüş kahveyi boşaltmaya çalışmadan.

Çalışıyor, ben yaptım bir kez. Dripper'a aktarırken yavaşça, süzercesine dökmek lazım, tüm öğütülmüş kahveyi boşaltmaya çalışmadan.
Peki 'bir tadına bakmalık' mı yoksa v60 zahmetine girmeden hızlıca hazırlamak adına gerçekten mantıklı bir yöntem mi? Elimde harcamak istemediğim çekirdekler var da, böylesi bir projede harcamadan önce fikriniz aydınlatıcı olur

Peki 'bir tadına bakmalık' mı yoksa v60 zahmetine girmeden hızlıca hazırlamak adına gerçekten mantıklı bir yöntem mi? Elimde harcamak istemediğim çekirdekler var da, böylesi bir projede harcamadan önce fikriniz aydınlatıcı olur

Temiz bir full immersion içmek içindi aslında :) Bir nevi Clever Dripper ya da tortusuz French press demlemesi gibi oluyor (ki birçok kahve için bence güzel sonuç veriyor); harcamak istemediğiniz çekirdekleri bu şekilde yapmanızı tavsiye etmem. Gözden çıkarılacak çekirdek varsa (tabii öyle bir şey yok artık ama) bir klasik V60 demlemesi, bir de bu şekilde yapıp farkı görebilirsiniz. Malumu ilam ettik ama en mantıklısı bu 😅

Merhaba Mustafa bey, işbu videoda tüm dripperlar Hario. Bir de tek filtre kağıdı kullanılmış, yani kahveyi gerçekten demlemişler, amatör oldukları için sanırım.
Bu gibi farklılıklar sebebiyle, bendenizi etiketlemenize sebep olan videodan ayrışıyorlar.
Saygılarımla 🥸

Temiz bir full immersion içmek içindi aslında :) Bir nevi Clever Dripper ya da tortusuz French press demlemesi gibi oluyor (ki birçok kahve için bence güzel sonuç veriyor); harcamak istemediğiniz çekirdekleri bu şekilde yapmanızı tavsiye etmem. Gözden çıkarılacak çekirdek varsa (tabii öyle bir şey yok artık ama) bir klasik V60 demlemesi, bir de bu şekilde yapıp farkı görebilirsiniz. Malumu ilam ettik ama en mantıklısı bu 😅
Öyleyse en kısa sürede deneyimleyip ilk defa french press harici immersion'umsu deneyimlemiş olcam (adım adım Clever'a doğru 😅) Teşekkür ederim ayrıntılı cevap için, merakımı cezbetti 😂

Orjinal dripper, ölçüleri açıklama da mevcuttur. (!)
Birinin orada yaptığı yorum gibi; "Abla bu ne Allah aşkına" 🤣🤣🤣

Kanal açıları çok iyi işlenmiş, hazne altındaki delikler da işlevsellik adına çok iyi tasarlanmış (!)

Neden ama böyle birşey var? 🙄

Geri