DaunterM
Arkadaşlar cidden mi ya?
- İsim
- Mustafa Yıldıran
French pres, v60 filtresi gibi clever başlığında konuşulmuş olması gerek. Hatırladığım kadarıyla TIKANIYOR ahahsh.
Konuya yarı bağımlı bir şekilde bir şey sormak istiyorum, bu yöntem çalışır mı? Daha önce konusu geçti veya denendi mi merak ettim.
(Nerede paylaşsam/sorsam bilemedim, hiçbir konu başlığına uygun gibi gelmedi)
![]()
Pack Katisomsakul on Instagram: "The best way how to brew when your finger hurts 👇🏻 Coffee 15g (CMD #26) Water 96’C 1. Blooming 40g (30sec) in the carafe 2. Add water 200 (wait 3mins) 3. Then pour coffee liquid into your dripper 4. Enjoyed! Boom 💥
4,151 likes, 62 comments - pack.kati on July 7, 2022: "The best way how to brew when your finger hurts 👇🏻 Coffee 15g (CMD #26) Water 96’C 1. Blooming 40g (30sec) in the carafe 2. Add water 200...".www.instagram.com
Peki 'bir tadına bakmalık' mı yoksa v60 zahmetine girmeden hızlıca hazırlamak adına gerçekten mantıklı bir yöntem mi? Elimde harcamak istemediğim çekirdekler var da, böylesi bir projede harcamadan önce fikriniz aydınlatıcı olurÇalışıyor, ben yaptım bir kez. Dripper'a aktarırken yavaşça, süzercesine dökmek lazım, tüm öğütülmüş kahveyi boşaltmaya çalışmadan.
Peki 'bir tadına bakmalık' mı yoksa v60 zahmetine girmeden hızlıca hazırlamak adına gerçekten mantıklı bir yöntem mi? Elimde harcamak istemediğim çekirdekler var da, böylesi bir projede harcamadan önce fikriniz aydınlatıcı olur
Merhaba Mustafa bey, işbu videoda tüm dripperlar Hario. Bir de tek filtre kağıdı kullanılmış, yani kahveyi gerçekten demlemişler, amatör oldukları için sanırım.
Öyleyse en kısa sürede deneyimleyip ilk defa french press harici immersion'umsu deneyimlemiş olcam (adım adım Clever'a doğruTemiz bir full immersion içmek içindi aslındaBir nevi Clever Dripper ya da tortusuz French press demlemesi gibi oluyor (ki birçok kahve için bence güzel sonuç veriyor); harcamak istemediğiniz çekirdekleri bu şekilde yapmanızı tavsiye etmem. Gözden çıkarılacak çekirdek varsa (tabii öyle bir şey yok artık ama) bir klasik V60 demlemesi, bir de bu şekilde yapıp farkı görebilirsiniz. Malumu ilam ettik ama en mantıklısı bu
![]()
Ah bu amatörlerMerhaba Mustafa bey, işbu videoda tüm dripperlar Hario. Bir de tek filtre kağıdı kullanılmış, yani kahveyi gerçekten demlemişler, amatör oldukları için sanırım.
Bu gibi farklılıklar sebebiyle, bendenizi etiketlemenize sebep olan videodan ayrışıyorlar.
Saygılarımla![]()
en azından takıldığı yerde tdk kullanan grafikçi istiyoruz. bıktık gr görmekten
Dedim nayır olamaz, nayıır!
aslında bunun uzaktan kuzenini yapan bir bialetti modeli yok değil, bialetti mukka express (tabi tadı güzel oluyor mu bilemem eheheh)
Ekli dosyayı görüntüle 21311

www.instagram.com