• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Klar Coffee co

selamet

Üye
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
Firmayla ilgili herhangi bir bağlantım yok. Kahvelerini de denemedim. Çekirdek kahve tablosuna yeni firmalar eklemek için dolaşırken fark ettim.

Sitede ki bilgilerine göre :
Klar Coffee Company, Ağustos 2019 tarihinde Caddebostan’da iyi kahve ve sağlıklı mutfak mottosuyla yola çıkmış yeni nesil kavurma evi ve kafe.
Önceliğimiz dünyanın pek çok farklı noktasındaki mikro üretim yapan çiftliklerden özenle seçilen kaliteli kahve çekirdeklerini özel olarak kavurup sizlerin beğenisine sunmaktır.
Hiçbirşey bizi, kapılarımızı açıp, kavurucuyu ateşleyip, sağlıklı tabaklar ve iyi kahvelerimizle sizlere hizmet vermekten daha mutlu edemez.
Bizi ziyaret edin ve neler yaptığımızı yakından inceleyin.

www.klarcoffee.com
 
Selamlar,

Yakın zamanda çekirdeklerini deneyen var mı?
 
Tavsiye etmem
 
f/p sorunu
 
Ankara kahve festivalinde deneme fırsatım oldu, indirimli olarak satış yapıyorlardı.(yukarıda f/p problemi belirtilmiş bu sebeple bu noktaya değindim.)
Ethiopia bombe deneme fırsatım oldu. Açık ara festivaldeki en iyi ethiopia kahvelerinden biriydi diyebilirim. Diğer çekirdeklerini deneme fırsatım olmadı. İşlerini güzel yaptıklarını düşünüyorum.
 
Dün Kalamış şubelerini ziyaret etme şansım oldu. Kosta Rika - Finca El Mirador - Anaerobic Honey kahvesini v60 demleme ile içtim ve gerçekten çok beğendim. Bir fincan v60 demleme 70 TL idi. İstediğim çekirdeği seçebileceğimi ilettiler, normalde pahalı bir çekirdek ile v60 istediğimde (daha önce defalarca başıma geldi) fiyat farkı yansıtılıyordu. Bu yüzden direkt çekirdeğe bağlı fiyat farkının olup olmadığını sordum.
Barista arkadaş ki gayet ilgiliydi. İstediğim çekirdeği seçebileceğimi menü fiyatlarının sabit olduğunu iletti. Ben de yukarıda ismini belirttiğim 450 liralık kahveden 70 liraya v60 demleme kahve içtim.
Daha önce Bağdat Caddesi şubesinde de kahve içip pek beğenmemiştim.
Fakat dün içtiğim kahvede buram buram tarçın, vanilya ve kiraz tadları aldım. Bi’ hayli de beğendim. Yiyecek menüsündeki fiyatlar ile biraz canımı ve cebimi sıkmış olsalar da, yolu düşen arkadaşların bahsettiğim kahveyi denemesini öneririm.
 
Bir ay önce sanırım sitelerinde %15 indirim vardı El Mirador ve Aquiares söylemiştim. Mart kavrumu olduğu için beklemeden açıp tükettim. Çekirdekler zaten diğer kavuruculardan da bildiğimiz şahane çekirdekler ama ben El Mirador’un Klar yorumuna bayıldım. Günde ortalama 70 gr tükettiğimden Aquiares’in de fark etmeden dibini gördüm.

Görece olumsuz ama çok da önemli olmayan iki husus var. İlki kargo limiti epey yüksek diğeri de çekirdekler baya nitelikli kuruyemiş paketinde geldi🤣
 
Geri
Üst