• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kinu M47 Classic El Değirmeni

Selamlar, çoğunlukla espresso ağırlıklı mı kullanılan bir değirmen? 1zpresso tercih etmeyen birisi için filtrede C40 mı yoksa MK47 mi önerirsiniz?
Uzun vadede elbet espresso setup ı da alacağım.
Espresso olacaksa M47 üstüne yok.

Selamlar, çoğunlukla espresso ağırlıklı mı kullanılan bir değirmen? 1zpresso tercih etmeyen birisi için filtrede C40 mı yoksa MK47 mi önerirsiniz?
Uzun vadede elbet espresso setup ı da alacağım.
Espresso için elektrikli değirmen alma planınız olacaksa bence filtrede Cmd her zaman daha iyi.

aslında evet, uzun vadede o da olabilir ama şuan önceliğim filtre o zaman cmd'den devam edebiliriz :)
filtre odaklıysanız m47 yanında pour over burr alacaksanız kinu öneririrm. almayacaksanız cmd ile devam etmek daha mantıklı

Stoklarda bulamadım satmayı düşünen var mıdır şu an
Satışa koyacaktım, dilerseniz önce size ö.mesajla bilgileri göndereyim. M47 Rebel modeli, maksimum 2 kg öğütüm yapılmıştır.

Geri