Bugün tekrar bir demleme yaptım öğüttükteb sonra kötü bir koku ve o kokunun aynısı kahvede buruk bir tat olarak geliyor. Biraz bana malzemenin kendi kokusu kahveye siniyor gibi geldi ama benim bunu bu kadar net hissetmem normal mi? Acayip rahatsız etti umarım zamanla ortadan kayboluyordur bu tamamen yoksa değirmeni iade edeceğim.Benim değirmenim geldi c3e kıyasla söküp takması daha çetrefilli geldi ama malzeme kalitesi elde verdiği hissiyat vs. çok daha premium hissettiriyor. İlk demlemem başarılı olmadı pek ama herhalde kliklere alışacağız zamanla. Bi kaç aylık kullanımdan sonra tekrar burada güncelleme yaparım.
Değirmen temizliği için öncesinde eski kahveniz varsa onu öğütün. Kullanacağınız kahveyi direk kullanmayın.Bugün tekrar bir demleme yaptım öğüttükteb sonra kötü bir koku ve o kokunun aynısı kahvede buruk bir tat olarak geliyor. Biraz bana malzemenin kendi kokusu kahveye siniyor gibi geldi ama benim bunu bu kadar net hissetmem normal mi? Acayip rahatsız etti umarım zamanla ortadan kayboluyordur bu tamamen yoksa değirmeni iade edeceğim.
Sıfır değirmenlerde genelde 200 - 250 Gram ucuz bir kahve alıp ögütmeniz lazım sonra düzelir.Bugün tekrar bir demleme yaptım öğüttükteb sonra kötü bir koku ve o kokunun aynısı kahvede buruk bir tat olarak geliyor. Biraz bana malzemenin kendi kokusu kahveye siniyor gibi geldi ama benim bunu bu kadar net hissetmem normal mi? Acayip rahatsız etti umarım zamanla ortadan kayboluyordur bu tamamen yoksa değirmeni iade edeceğim.
Değirmen temizliği için öncesinde eski kahveniz varsa onu öğütün. Kullanacağınız kahveyi direk kullanmayın.
Bi 50 -100 gram kadar öğüttüm ama yeterli olmadı herhalde. Zamanla düzelir diye düşünüyorum o zaman.Sıfır değirmenlerde genelde 200 - 250 Gram ucuz bir kahve alıp ögütmeniz lazım sonra düzelir.
Bıçakların üstünü yağ tabakası kaplayınca tat değişimi mevzusu olmayacaktır.Bi 50 -100 gram kadar öğüttüm ama yeterli olmadı herhalde. Zamanla düzelir diye düşünüyorum o zaman.
Biz sizle aynı zamanda almıştık diye hatırlıyorum. Benim değirmenim bugün teslim edildi. 4ünde gümrüğe girdi, 8inde KolayGelsine teslim edildi. Bugünde bana geldi.Ve amazondan sipariş ettiğim k6 gelmedi rezil kerry firması kaybetti yada hasar verdi değirmene sanırım
K6’cılar arasına hoşgeldiniz. Demlemelerinize keyifle eşlik etmesi dileğiyle.Selamlar ben de K6 edindim. Düz kollu olandan geldi. İlk izlenimler yaklaşık olarak aynı buradaki herkesle. Kavraması kolay, sesi az, hızlı öğütüyor. Elimde 100 gr kadar eski kahve vardı, ilk olarak onunla öğütüm yaptım. Yavaş yavaş güncel kahvelere de geçerim. Ağırlklı olarak reçetelerde CMD klik sayısı olduğu için conversion grafiği işe yarar diye umuyorum. Zaten arkadaşımda CMD olduğu için onunla bir test ederiz muhtemelen. Başlık altında bilgi veren arkadaşlara da teşekkür ederim K6 tercih etmemde vesile oldular.
Hocam ikisini de kullanan arkadaşlar var ama ikisini de yanyana alıp deneyimleyen bulamadım ben tr de. Ben bu 2 seçenek arasında kaldım youtubeda bir yabancı kanalda sorduklarım K6 şeklinde cevap verdiler biraz daha pahalı olmasına rağmen K6 seçtim şimdilik çok memnunum.k6 vs mhw-3bomber r3 ile ilgili ne düşünürsünüz arkadaşlar
@TayfunTmr kıyas videosu attı diye hatırlıyorumHocam ikisini de kullanan arkadaşlar var ama ikisini de yanyana alıp deneyimleyen bulamadım ben tr de. Ben bu 2 seçenek arasında kaldım youtubeda bir yabancı kanalda sorduklarım K6 şeklinde cevap verdiler biraz daha pahalı olmasına rağmen K6 seçtim şimdilik çok memnunum.
40 dan başlayıp duruma göre arttırıp azaltabilirsiniz hocamMerhaba ben de dedica ec685m bir de kingrinder k6 aldım. Espresso ayarı kaç click aralığında olmalı sizce?