Ben aldım. Sanırım en az 20-30 civarında kullanıcı var. Belirtmek isterim ki yeriniz müsait değilse hevesiniz kaçabilir. Örneğin hafta sonu evimin mutfağında yaparım diye düşünmeyin. Garaj veya balkon gibi bir yer gerekli. Açık havada yapmak sadece sıcak havalarda mümkün olur. Ortam soğuk olursa işler karışıyor. 20-30 derece uygun
Kabuk ve duman çıkışı oluyor.
iş bitiminde kahveyi hızlı soğutmak amacıyla çeşitli kaplarda sallamak kabukları uçurmak gerekiyor. Bu esnada ortalık batacak. Ben eski 2 tava ile yapıyorum. Geniş kevgir, elek kullanılabilir. Her halükarda b o kabuklar havada uçuşacak.
Motorsuz almayın üzülürsünüz. Elle çevir çevir... nereye kadar.
Bunu alan kişi 2-3 ayda bir değil, sürekli kullanmak isteyecektir. "Haftada bir kavurayım taze kahve içeyim. Çok şey mi istedim" Elle çevirmek mümkün, fakat stabiliteyi bozar, başından 10 saniye ayrılamazsınız, kahve yanar. Motor varsa düşünmeye fırsat olur. K tipi termokupl içeren termometre gerekli. Ölçmeden olur ama eksik kalır. tekrarlanabilir olmaz.
Motoru kendi imkanlarımla ayarladım çok tırmaladım. üçün beşin hesabını yapmayın hazır motor takılmış olarak alınız. Bizim zamanımızda yoktu