• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kiffa Ev Tipi Kahve Kavurma Makinesi

Bu çok mantıklı olmuş. Elinize sağlık

Evde içeceğim kadar kavuruyorum diyenler için düşük miktarlı yeşil çekirdek tedariği problemli diye biliyorum. Genelde süreç, ortak çuval alalım aramızda üleşelim diye ilerliyor.
Peki bunun için planınız var mı? Düşük gramajlı, nitelikli yeşil çekirdek sunmayı düşünüyor musunuz?
Biz zaten kavurma isinde oldugumuz icin yesil cekirdeklerimiz var, whatsapp grubumuza ara ara fiyat listesi atiyoruz ona gore isteyen olursa kargoluyoruz. Yada birisi bir yerden kahve aliyor ve begeniyor sonra bunu grupta paylasip oneride bulunuyor ve kavurucular oradan aliyor. Grubumuzda kavurucular bu gibi her konuda birbirine yardimci oluyor

Kiffa Ailesine Bir 10 kişi daha kabul edebiliriz artık ...stoklara 10 adet makine daha girdi.. Artık makine kendini ispatladı yıllardır sorunsuz kullanan arkadaşlar var..tabi bu yıllar geçtikce malasef fiyatlarda değişti.. Son güncelleme ile fiyatı 10000 tl oldu.. İlğilenen arkadaşlar lütfen mesaj atmaktan soru sormaktan çekinmeyin

Kiffa Ailesine Bir 10 kişi daha kabul edebiliriz artık ...stoklara 10 adet makine daha girdi.. Artık makine kendini ispatladı yıllardır sorunsuz kullanan arkadaşlar var..tabi bu yıllar geçtikce malasef fiyatlarda değişti.. Son güncelleme ile fiyatı 10000 tl oldu.. İlğilenen arkadaşlar lütfen mesaj atmaktan soru sormaktan çekinmeyin
Merhaba makinenin özellikleri video vs hakkında bilgi alabileceğim link varmı

Merhaba.. Makine gurup üyelerinin birlikte geliştirdikleri bir makine öyle çok fazla tımarı bir beklenti olmadığı için şimdilik bir satış yada tanıtım linki yok.. Mesaj atarak size whatsapp vereceğim ordan size yardımcı olabiliriz video ve makine hakkında detaylar için

Merhaba.. Makine gurup üyelerinin birlikte geliştirdikleri bir makine öyle çok fazla tımarı bir beklenti olmadığı için şimdilik bir satış yada tanıtım linki yok.. Mesaj atarak size whatsapp vereceğim ordan size yardımcı olabiliriz video ve makine hakkında detaylar için
Teşekkür ederim Şafak bey

Böyle bir makineyi yeni fark etmiş olduğuma çok şaşırıyorum, kavuruculuk konusuna çok meraklıydım halbuki ama gereken ilgiyi göstermemişim demek ki hazır stokta varken bir düşünebilirim belki bu sayede ev kavuruculuğuna da başlamış olurum. Ama fakat konu ilk başladığında bilgi paylaşımı olur gibiymiş ama geçen yıllarda çok bir deneyim paylaşıldığını göremedim cihaza sahip olsam bu konuda bir başarıya varabilir miyim emin olamadım. Beni de özelden bilgilendirseniz sevinirim.
Bu arada Tailand'ın kuzeyini hep merak etmiştim ama daha yolumu düşüremedim güney hep daha cazip geliyor gezdiğimiz insanlara 😐 Kuzeyde kahveler hangi zamanlarda çiçek açmaya başlar? O zamanı denk getirmeye çalışayım :))

Çok ticari bir oluşum olmadığımdan tanıtıma para ayrılmadı o yüzden farketmemiş olabilirsiniz bu üretilen party nedense baya talep gördü elimizde 1 adet kaldı ama hemen 2 . Bir party için sipariş vereceğim sanırım kahve fiyatlatı yükselince insanlar evde kavurmanın avantajını anlamaya başladı😁mayıs ayı kuzey thailand için uygun çiçek sezonu ama ben /ocak şubat hasat sezonu nu tavsiye ederim 😌özelden irtibat detayı veriyorum

selam, kavrum videosu var mı? Detaylara nerden ulaşırız?

Yeni hasat yeşil çekirdeği nerden tedarik ediyorsunuz? İnternette satışta olanlar, ya hasat yılı çok eski ya da belli değil.

Yeni hasat yeşil çekirdeği nerden tedarik ediyorsunuz? İnternette satışta olanlar, ya hasat yılı çok eski ya da belli değil.
Hocam benim kahve bahçem var o yüzden bu konuda bir sorun yaşamıyorum ama yeşil çekirdek Le ilğili forumda sohbet olması lazım konuyu oradan araştırabilirainiz. Türkiye'de var ama yeni mahsül ürün artık çok sorun olmaz

Arkadaşlar motorlu modellerin imalatı başladı.. Sadece kazan motorlu ve kazan motor+soğutucu motor olarak 2 çeşit daha ekleniyor... Modüler olması için uğraşıyorum ki eski kullanıcılarda faydalanabilsin... Kolları çok yoruldu 😁

Ekli dosyalar

• IMG_20250429_162802.jpg
    IMG_20250429_162802.jpg
    147.8 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20250429_162914.jpg
    IMG_20250429_162914.jpg
    154.4 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20250429_172623.jpg
    IMG_20250429_172623.jpg
    175.7 KB · Görüntüleme: 86
Geri