• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kaz boyunlu kettle'a termometre takmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yvzctn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kıymetli forumdaşlarım, benim açımdan konu nihayete erdi. Süreci kısaca aktarayım;
- Termometremi yanıma alarak nalbura gidip uygun bir somun aldım,
- Kapağın kulpunu çıkardıktan sonra monte edildiği vidayı spiral testere ile temizledim, temizlerken bir defa kaydırdığım için kapakta iz kaldı, bir miktar üzse de çok önemli değil,
- Matkapla uygun çapa ulaşana kadar kapağın ortasında inceden başlayarak tek tek deldim,
- Son olarak termometreyi takarak alttan somunla tutturdum.
Henüz deneme yapmadım ama tatmin edici oldu benim açımdan. Fotoğrafları ekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG-20221029-WA0024.jpg
    IMG-20221029-WA0024.jpg
    55.2 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20221029-WA0025.jpg
    IMG-20221029-WA0025.jpg
    53.7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20221029-WA0023.jpg
    IMG-20221029-WA0023.jpg
    68.8 KB · Görüntüleme: 92
Kıymetli forumdaşlarım, benim açımdan konu nihayete erdi. Süreci kısaca aktarayım;
- Termometremi yanıma alarak nalbura gidip uygun bir somun aldım,
- Kapağın kulpunu çıkardıktan sonra monte edildiği vidayı spiral testere ile temizledim, temizlerken bir defa kaydırdığım için kapakta iz kaldı, bir miktar üzse de çok önemli değil,
- Matkapla uygun çapa ulaşana kadar kapağın ortasında inceden başlayarak tek tek deldim,
- Son olarak termometreyi takarak alttan somunla tutturdum.
Henüz deneme yapmadım ama tatmin edici oldu benim açımdan. Fotoğrafları ekliyorum.
Güzel görünüyor somunu termometreye nasıl sabitlediniz .Termometre hangi marka ve denediyseniz ölçüm hızı nasıl. Bende de aynı kettle var yapmayı düşünüyorum. Bir de kettle ı ocağa koyuyor musunuz ?

Güzel görünüyor somunu termometreye nasıl sabitlediniz .Termometre hangi marka ve denediyseniz ölçüm hızı nasıl. Bende de aynı kettle var yapmayı düşünüyorum. Bir de kettle ı ocağa koyuyor musunuz ?
Merhaba, geç yanıt için özür dilerim. Termometre timemore marka. Gelburadan değirmen ile birlikte almıştım, ölçüm hızı anlık değil ama istediğim sıcaklığa 5 kala ateşi kısıp istediğim sıcaklığı ayarlayabiliyorum.
Termometrenin baş kısmının altında yiv var o yüzden sadece uygun somunu nalburdan almak gerekiyor oldukça pratik.
Ocak üstünde kullanıyorum kettle'ı.
Bir de geri bildirim vereyim. Termometreyi kapağa sabitlemeden önce kapağı açıp kullanmaya çalışmıştım ancak kaynama sıcaklığını doğru göstermediğinden vazgeçmiştim, şuan doğru gösteriyor. Daha tutarlı bardaklar çıkarabiliyorum şuan.

Son düzenleme:
Merhaba, geç yanıt için özür dilerim. Termometre timemore marka. Gelburadan değirmen ile birlikte almıştım, ölçüm hızı anlık değil ama istediğim sıcaklığa 5 kala ateşi kısıp istediğim sıcaklığı ayarlayabiliyorum.
Termometrenin baş kısmının altında yiv var o yüzden sadece uygun somunu nalburdan almak gerekiyor oldukça pratik.
Ocak üstünde kullanıyorum kettle'ı.
Bir de geri bildirim vereyim. Termometreyi kapağa sabitlemeden önce kapağı açıp kullanmaya çalışmıştım ancak kaynama sıcaklığını doğru göstermediğinden vazgeçmiştim, şuan doğru gösteriyor. Daha tutarlı bardaklar çıkarabiliyorum şuan.
Teşekkürler. Bu termometre olur mu acaba kapağa

Ekli dosyalar

• 378C9ED2-7697-4206-A08C-D5D98D383F99.png
    378C9ED2-7697-4206-A08C-D5D98D383F99.png
    238 KB · Görüntüleme: 55
Geri