Bende de aynı sıkıntı oldu. Defalarca denedim hep aynı oldu. 3. Paketi sepete ekleyince düzeldi.Trio Blend ve Fazenda için, kod ile beraber 663₺ ye düşen sepet ödeme ekranında neden 963₺ ye yükseliyor? Neyi yanlış yapıyorum?![]()
Evet hocam Zafer bey arayıp bilgi verdi, diğer arkadaşında söylediği gibi 3. Paketle limitin üstüne geçince sorun çözülüyor.Muhtemelen kargo ücreti ekleniyor.
Afiyet olsun.Coconut hangisi oluyor bulamadım sitedeDegas süresi geçmemesine rağmen dayanamayıp coconutı denedim, hayran kaldım. Kahveler müthiş, teşekkürler![]()
BittiAfiyet olsun.Coconut hangisi oluyor bulamadım sitede
daha önce de sorulmuş ama yoğunluktan ötürü cevap gelmemiş olabilir, göremedim. ben de çok merak ettim.
Coconut dediğiniz kahvenin tam ismi nedir?daha önce de sorulmuş ama yoğunluktan ötürü cevap gelmemiş olabilir, göremedim. ben de çok merak ettim.
coconut gelecek mi hocam bilginiz var mı![]()
Bildiğim kadarıyla gelmeyecek @blackeagle cevap verir uygun zamanda.daha önce de sorulmuş ama yoğunluktan ötürü cevap gelmemiş olabilir, göremedim. ben de çok merak ettim.
coconut gelecek mi hocam bilginiz var mı![]()
Assu uludağ premium genelde düşük ppmli sularSu konusunda tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?
Valla ben başka kavurucudan alışveriş yapmıyorum baya açık nordic-Sey tarzı kavrum sevdiğim için. O yüzden reçeteler birikiyor ister istemez.@Rhewfee size milestone reçete kahini diyebilir miyiz?
Sizin reçeteleri Milestones başlığından da takip ederim hep güzel olmuşlardır. Yeni reçete ve parametreleri bekleriz![]()
Worka için de bir reçete alalım öyle ise.Valla ben başka kavurucudan alışveriş yapmıyorum baya açık nordic-Sey tarzı kavrum sevdiğim için. O yüzden reçeteler birikiyor ister istemez.
Ben onu sibarist fast ile switchde demliyordum. Daha düzgün bir reçete çıkartayım hatırlattığın iyi olduWorka için de bir reçete alalım öyle ise.
23.5g KahveBen onu sibarist fast ile switchde demliyordum. Daha düzgün bir reçete çıkartayım hatırlattığın iyi oldu