• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Kasım 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

PERFECT BALANCE BLEND/ESPRESSO ROAST 1 kg ve MİLESTONES CLASSİC ESPRESSO TRİO BLEND 1 kg sipariş verilmiştir. Herkese kahveler günler dilerim.

@blackeagle coconut lemonade için önereceğiniz v6@ reçetesi var mıdır?
Abaca filtre ve comandante kullanıyorum

Su konusunda tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

@Rhewfee size milestone reçete kahini diyebilir miyiz?😂
Sizin reçeteleri Milestones başlığından da takip ederim hep güzel olmuşlardır. Yeni reçete ve parametreleri bekleriz 😂

Cam switch tarifi
Assu
Zp6 5.0 (0.0 burr lock )
15/250
95 derece yıkanmış ya da ultra light etiketi varsa 97-98 derece
abaca+
30 saniye kapalı 50 ml blooming
100 gr switch açık ortaya 4ml/s
50 gr switch açık 4 saniye bekle
50 gr switch açık double swirl 4 saniye sonra

genelde ilk denediğim switch reçetesi bu oluyor Etiyopyalar için

Ben onu sibarist fast ile switchde demliyordum. Daha düzgün bir reçete çıkartayım hatırlattığın iyi oldu
23.5g Kahve
225g Assu
95C su
Sibarist FAST filtre kağıdı + Refraktometre ya da TDS kalemi lazım hoşunuza giden artık extraction aralığına göre seçiyorsunuz
0:00 Switch Kapalı - 255ml su ekle kahveye
4min - Switch Aç
4min 30s - Bitiş
Şu attığım sheeti kullanarak şu link ile Bypass suyu ekleyerek extractionu ayarlıyorsunuz baya zor bir tarif ama çünkü sibarist fast filtrelerine ulaşması pek kolay değil

Son düzenleme:
Espresso severler için Milestones kahvelerin turbo shot veya e61 grup varsa blooming shotu tavsiye ederim, özellikle turbo shot böyle açık kavrum çekirdeklerde çok iyi sonuç veriyor.

Ekli dosyalar

• 20251106_080900.jpg
    20251106_080900.jpg
    63.4 KB · Görüntüleme: 52

Baktım ki siteye meşhur kahve yine stoklarda. Bunu bizim dükkanda her demlediğimde öğrenciler bu neydi diye sordu hep. Çok enteresan ve beklenti üzerinde bir kahve. Beni uzun süredir bu denli şaşırtan bir kahve olmamıştı, kesinlikle tavsiyemdir. Yıllar evvel Circulor'dan içtiğim Yemen'den aldığım tat ile aynıydı. Yemen çok enteresan bir memleketmiş.

Kahve yemenden gelir
Bülbül çemenden gelir (havar havar yarim)

Geri