• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kalita Wave Filtre Alımı

Hadi hayırlı olsun 😊

İndirim koduyla birlikte 250 ve 225 liraya geliyor
Kod dediği sanırım kahvekulubu
Stokla ilgili bir sorun var mı acaba?

Tamamdır emeği geçen herkese teşekkürler

Teşekkürler iki adet 155 aldım. Emeğinize sağlık dostlar.

Ben de 2 x 155, 2 x 185 ile alıma katıldım, güzel bir kampanya oldu emeği geçenlerin eline sağlık. Seneye bu vakitlerde 500 tl civarı olur heralde fiyatlar

2.5 yıl önce yine gelbura'dan 68 liraya aldığım 185 filtre açılmamış durmasına rağmen 2x185, 1x155 de ben sipariş ettim. Muhtemelen bi 6-8 yıl yeter bana bunlar :)

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim,
2x185, 1x155 siparişimi başarıyla verdim.
NOT: 727,32TL kargo dahil oldu.

4 adet 185 aldım. Emeği geçenlere teşekkürler 🙂

3x155, 3x185 olarak alıma katıldım, katkısı olanlara çok teşekkür ederim. Epey bir süre ihtiyaç olmaz gibi :)

2 şer adet e ben edindim, çok uzun süre gidecektir. katkısı olan herkese teşekkürler.
şimdi asıl soru evde kalita 185 mevcut fakat tek kişilik demlemeler için büyük geliyor. Sizce origami S alıp 155 filtrelerini onunla mı kullansam yoksa yine gidip kalita 155 mi tercih etsem?

2 şer adet e ben edindim, çok uzun süre gidecektir. katkısı olan herkese teşekkürler.
şimdi asıl soru evde kalita 185 mevcut fakat tek kişilik demlemeler için büyük geliyor. Sizce origami S alıp 155 filtrelerini onunla mı kullansam yoksa yine gidip kalita 155 mi tercih etsem?
Baby Etkin’e de bir göz atabilirsiniz bence.

Alımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Geri