• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kalita Wave Filtre Alımı

Bigvocate

Barista
Selamlar herkese,

Malum kalita filtrelerinin fiyatları aldı başını gitti, v60 filtreleri için dönem dönem indirimler görsem de kalita'da hiç rastlamadım, şu an 100'lük filtrelerde gördüğüm en düşük rakam 323 TL ve bu rakam artık makul olmaktan çıktı, dripper öylece evde yatıyor, bu konuda bir firmayla anlaşsak da toplu alım gibi birşey yapsak nasıl olur? Önce ihtiyaç miktarını belirleyip buna göre konuşulması daha uygun olacak gibi. O yüzden ihtiyacı olanlar, kaç paket alacağını da belirterek başlığa yazabilir mi?

Not: kulüp adına değil, şahsi olarak hareket ediyorum ama organizatör arkadaşlar el atmak isterse memnuniyetle kabul ederim (böyle bir gelişme olursa yazacağım)

SONUÇ: Yiğit Bey güzel bir indirimle, şu şekilde rakamlar sundu:

Foruma ait indirim koduyla %5 daha iniyor fiyat. forumun kodunu 4. sayfada moderatör yazdı.

Son düzenleme:
Ben de en az 2× 100 tane alırım

1x100’lük 185 de ben alırım

3-4 tane 185 lik için beni de yazabilirsiniz

Güzel düşünce için teşekkürler
3*100 185
1*100 155 ile ben de katılabilirim

öncelikle burası değerlenir. Uygun fiyat yakalanırsa 155'ten 10 paket de ben alırım. Fakat nereden ne şekilde bir alım planı var belli değil. bu haliyle anket başlığı gibi duruyor biraz.

Bende katılmak isterim

1*155
1*185

2x155 ile katılabilirim.

Geri