• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket 🏆KAHVEKULUBU.NET 2023 YILININ EN İYİ TOPLU ALIMA KATILAN KAVURUCUSU ANKETİ

2023 YILINDA TOPLU ALIMA KATILAN EN İYİ KAVURUCU

• Kafein Kültür

Oy: 40 12.7%
  • Tetra N Caffeine

Oy: 23 7.3%
  • Grizzly Coffee Roasters

Oy: 11 3.5%
  • Fam Coffee

Oy: 12 3.8%
  • Williams Roastery

Oy: 6 1.9%
  • Spada Coffee

Oy: 16 5.1%
  • Old School Roastery

Oy: 10 3.2%
  • Coffee Department

Oy: 20 6.4%
  • Sezy Coffee

Oy: 62 19.7%
  • Firma1

Oy: 63 20.1%
  • CoffeeNutz

Oy: 43 13.7%
  • Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 8 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    314
  • Anket kapatılmış .

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Evet arkadaşlar oylarınızla seçtiğimiz kavuruculardan yılın en iyisini seçmeye geldik sırada. 2023 yılı boyunca birlikte toplu alım yaptığımız 12 kavurucudan sizlerin oylarıyla yılın en iyi toplu alıma katılan kavurucusunu seçip onlara güzel bir ödül sunmak ve aynı zamanda bu ödülü gelenekselleştirmek istiyoruz.

Sertifikalı kurumların yarışmaları bir yana müşteri memnuniyeti ve kahvenin temeli olan ev baristalarının tercihi ve yorumları birçok kavurucu için çok önemli. Bazı kavurucular forum sayesinde müşterilerin damak tadına uygun kahveler seçip ona göre kahveler hazırlıyorlar. Burada sizlerin foruma katkıları çok önemli ve değerli.

15 gün sürecek bu oylama için hepinizden gerek aldığınız hizmet, gerek kahve çeşitliliği gerek fiyat performans açısından düşünüp genel bir değerlendirme yapmanızı istiyoruz.

Ayrıca bu yıl 2 anket sunacağız sizlere. Bunlardan birisi "2023 En iyi Kavurucu Ödülü" bir diğeri ise alım yaptığımız kavuruculardan " 2023 En İyi Çekirdek" Ödülü olacak!

Coffee Department. Hem çok lezzetliydi. Mis gibi kahveler içtim. Hem de indirimden önceki sepet tutarı kargo ücretsiz limitinin üstünde kalırsa ücretsiz sayılması süperdi. Boşu boşuna fazla kahve almamıştım. Hatta bununla ilgili mesaj da yazmıştım, onu ekleyeyim.
Abi işte böyle olmalı ya. Diğer firmalarda indirimli tutarın kargo sınırından üstte olması bekleniyor ve bu durumda ihtiyacımdan fazla kahve alıyordum. Ayrıca uygun bulmuyor sinir de oluyordum. Bu hareketiniz bile benim gönlümü aldı şahsen :) Ay sonuna doğru kahvelerinizden alcağım inşallah. Kampanya için teşekkürler. İyi alımlar.

Ultra diyorum kahvelerinin kalitesi mükemmel hamasho der geçerim 😍

Old school dedim
Hem güzel kahveler içtik hem de iletişimde çok iyiydiler
Keşke kışın seçilselerdi,yazın soğuk demleme yapınca sıcak kadar keyifli bir deneyim olmuyor maalesef
Barış beye selam olsun

Vallahi zor seçim. :) 4 tanesi hariç hepsinden sipariş geçmiştim.

Ultra daha bir aklımda kalmış benim. Omni kavrum tercihlerini ve damak tadıma uygunluğunu beğenmiştim. Hem de gerçekten birebir ilgilenmeleri ve her bir paketten kusurlu çekirdekleri ayıklamaları falan takdire şayandı benim açımdan. Güzel bir deneyim yaşattılar.

Sezy de aynı şekilde çok ilgili ve fiyat/performans olarak bence rakipsizler. Kafein Kültür desen Pink Star espresso'yu iç iç bıkmadık... MeetLab siparişimi son gün verdiğim için henüz ulaşmadı ama Final Touch gibi bir deneyim ve su ile ilgili aydınlatıcı blog yazıları için de teşekkür etmek lazım. Nutz, Old School (içtiğim en iyi Kenya)... Listedeki tümü biribirinden kıymetli firmalar. Hepsine teşekkürler.

William dedim el mirador güzeldi hala onun yerine çekirdek bulamadım bilen duyan varsa söylesin :(

Listedeki tüm kavuruculardan çok güzel kahveler içtim. Ancak içlerinden Etiyopya bombe bensa vardı ki halen daha hatırımda. Ayrıca tadım notlarını ev demleyisi özelinde en net alabildiğim kavuruculardan kendileri. Bu yüzden tetra diyorum. Ayrıca forumda kurdukları iletişim gayet iyiydi. Kargolamadaki özen ve hız yerindeydi.

Son düzenleme:
Çekirdek kadar sunumun da önemli olduğuna inanıyorum. Paketleme ve içerik şahaneydi. Çekirdekler zaten harika. Firma1 diyorum.

1.jpg 2.jpg

Son düzenleme:
Bence siparişin yanında gelenler ve mentaliteleri, çekirdek çeşitleri, bize özel tadım setleri.. Ultra dedim

CoffeeNutz dedim.

Çünkü toplu alıma Kasım ve Aralık'ta katılmıştım zaten. Fazla seçenek yoktu yani. :D

Diğer firmaların bazılarından alışveriş yaptım ve kahvelerini içtim ama hepsini denemedim. Burada bana en çok CoffeeNutz hitap etti.

Geri