• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

KahveKulübü Mekan Rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knsgnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben işim gereği çok fazla seyahat etmek durumunda kalıyordum pandemi öncesi, o yüzden google haritalar benim de can kurtarıcım oldu. Çevredeki mekanlara bakıp sosyal medya hesabından burada kahve denenebilir gibisinden giderdim. Bir şehirde tek mekan genelde denediklerim. senagngr_ instagram hesabımda coffeehunter öne çıkanlarında bir çok şehri bulabilirsiniz. Yavaş yavaş kahveavcisii hesabına taşınıyorum orada paylaşıyorum. Buradan sıklıkla konuşulan mekanları not almaya çalışıyorum denemek için.

Bu arada bu konuyu aratarak buldum çünkü malum online eğitim ve toplantılar dönemindeyiz, dış mekanları çok kullanmak zorunda kalıyoruz, kahvesi güzel çalışma alanları kullanışlı önerisi olan var mı?

Evde kahve yapmaya başladığımdan beri sadece At Origin'e gittim ve gerçekten beğendim diyebilirim fakat fiyatları malum :(

Bu hafta sonu Beyoğlu'nda bulunan Müz'e gittim. Çekirdek olarak Petra'nın kahvelerini kullanıyorlar. İçeride hem envai çeşit bitki var (satıyorlar da) hem de güzel kahveler yapıyorlar. Adında sadece kahve geçen yerlere göre daha iyi bir espresso içtim. Güzel yer, tavsiye ederim.

Kadıköy'de ise sokak arasında Guten Morgen var. William's kahvelerini kullanıyorlar. Daha önceden içtiğimde beğenmemiştim; fakat son içtiğim espresso güzeldi. Hoşuma gidince ikinciyi de içtim o da güzel geldi. Yani şansa tutmamış. Zaten yaparken de girdiyi çıktıyı tartıyorlardı.

Burgazada'da ise enteresan bir şekilde Four Letter Word var. Kahveleri kendileri kavuruyorlar. Ne ayak olduklarını çözemedim orası ayrı. Bir ara bir tane müşteri teyze geldi, hiç umulmadık şekilde süper aksanıyla çalışanla ingilizce konuşmaya başladılar. Eve gelince internetten baktım bir şubeleri de ABD'de görünüyor. Enteresan ama güzel kahveci.

Son ikidir İstanbul'da Paper Coffee nin Suadiye şubesine gidiyorum. @Deniztombull Deniz Tombuloğlu (Cezve İbrik Şampiyonu) baş baristaları. Kızımla da iyi anlaştılar :)

Mekan gayet güzel, zevkli dekore edilmiş. Alt katında kahve ile ilgili kitaplar da gördüm. Etiyopya kahvelerini V60 olarak beğendim, tipik bir keyifli Etiyopya kahvesi idi. Uygun fiyatlı bir Brezilya kahveleri var. İçimi yumuşak ve tatlı. Ticari kahve olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim. Fiyatına göre denenebilir.

Aklımda olan ama daha gitme fırsatı bulamadığım Kronotrop Fenerbahçe şubesi var. @orkunustel 'e de belki orada denk geliriz :)

Son ikidir İstanbul'da Paper Coffee nin Suadiye şubesine gidiyorum. @Deniztombull Deniz Tombuloğlu (Cezve İbrik Şampiyonu) baş baristaları. Kızımla da iyi anlaştılar :)

Mekan gayet güzel, zevkli dekore edilmiş. Alt katında kahve ile ilgili kitaplar da gördüm. Etiyopya kahvelerini V60 olarak beğendim, tipik bir keyifli Etiyopya kahvesi idi. Uygun fiyatlı bir Brezilya kahveleri var. İçimi yumuşak ve tatlı. Ticari kahve olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim. Fiyatına göre denenebilir.

Aklımda olan ama daha gitme fırsatı bulamadığım Kronotrop Fenerbahçe şubesi var. @orkunustel 'e de belki orada denk geliriz :)
Şu sıralar Konya Kronotrop'u açan ekibin içerisinde görev alıyorum. Belki bir kaç hafta sonra diyelim. :)

Geri