knsgnn
Üye
- İsim
- Kansu
Daha fazla
- İsim
- Kansu
Herkese merhaba, koronadan sonra ihtiyacını daha fazla hissetmeye başladığım ve birçok insana faydası olacağını düşündüğüm bir konudan bahsetmek istiyorum. İllere ve ilçelere göre kahveci puanlama ve yorum bölümü. Bu konu için Zomato vs uygulamalar var diyebilirsiniz ama orada “bu cafeyi hiç sevmedim Starbucksla kesinlikle yarışamaz.” gibi yorumlar var dolayısıyla bu yorumları yapan kişilerin kahveye, kafeye ve baristalara bizimle aynı önemi verdiğini düşünmüyorum. Birkaç gün önce @PortatifBarista bir konu altında Eskişehir için sevdiği kafeleri ve mekanların özelliklerini güzelce açıkladı sayesinde Eskişehir hakkında bilgi sahibi oldum keza Eyüp’te yaşamama rağmen bilmediğim bir kafeyi @BK8 yine başka bir konu altında tavsiye etti ve yolum düştüğünde franchise bir mekana oturmak yerine onun söylediği yere gitmeyi tercih ederim. Uzun lafın kısası kendi kahvesini kavuran yada dışarıdan kahve alıp özenle demleyen bir çok güzel mekan var ve bunlar farklı farklı konular altında maalesef kayboluyor buradan editörlerimize sesleniyorum gelin KahveKulübü Mekan Rehberini oluşturalım.