• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahveden çıkan taş

Selamlar emeğinize sağlık talibim😃

arkadaşlar isteyenler isim-soyisim-telefon-adres şeklinde özelden mesajlarını atsınlar :)

"ilk taşı en günahsız olanınız atsın"

geçmiş olsun. ben otomatik öğütücünün kapağını kahveyi tartarken kullanıyorum. tepsi şeklinde olduğundan rahatça gözüküyordu ama artık daha dikkatli bakacağım.

20240414_172118.jpg

Çok teşekkürler @kahveanalisti üstad. Gerçekten güzel olmuş. Basit ama gerekli bir ekipman.

En son 2 yıl önce yerli bir kavurucudan aldığım kahvede taş çıkmıştı, o günden sonra çekirdekleri değirmene atmadan önce taş kontrolü yapıp defektleri de ayıklıyorum, bugün espresso için Sevilla'dan getirdiğim Virgen Coffee'nin Costa Rica Monte Alto kahvesinden böyle bir taş çıktı, kontrol etmesem Niche Duo'ya böyle bir taş girecekti, kahveleri değirmene atmadan önce göz-el kontrolü şart.
96d5a1a4-33c4-45c6-a8e6-7dd7bd883aa2.jpeg
IMG_3504.jpeg

Son düzenleme:
Bulduğum bütün taşları paylaşmam. Senede 3-4 kere oluyor maksimum. Ama bu sefer çok para verince üzüldüm. Rwanda Cyato kolay kolay alınmaz çünkü.

1000034015.jpg

Son düzenleme:
Geri