• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahveden çıkan taş

Bu ayın firması.

Taş çıkması ihtimali sıfıra indirmek mümkün olmadığını farkındayım. Bu sebeple firmayı suçlamak istemiyorum. (Düşününce bütün tedarık zinciri sorumlu).

Selamlar Burak bey,

Öncelikle yaşanan durumdan ötürü çok geçmiş olsun, talihsiz bir olay yaşanmış. Ama bahsi geçen olayda eksikler var ne yazık ki, mesela iletişim numaranızı sizden istediğimizde numaranızı paylaşmamanız gibi, keza burada paylaştığınızı dile getiriyorsunuz. Olaydan bir kaç gün sonra bize sevgili Berker bey ulaşıyor ve sizin numaranızı iletip aramamı rica ediyorum, bende elbette diyorum. Ve aynı gün ve sonraki gün arıyorum sürekli olarak meşgul çalıyor ve geri dönüş olmuyor. Yaşanan her hangi bir olaydan kaçacak durumumuz yok anlayacağınız :) Lakin taş olayı ilk defa yaşıyoruz çünkü taş ayıklayıcımız mevcut ve 2016'dan beri ilk defa böyle birşey olduğu iddia ediliyor buda gözümüze biraz abes kaçıyor açıkcası.

Yani aslında şöyle, mümkün değil gibi geliyor çünkü bu gerçekten ilk defa yaşanıyor, 2016'dan bu yana.
Merhabalar Hamit Bey ,

Öncelikle yaşadığınız sorun için kusurumuza bakmayın. Gerçi bıçaklar parçalansa kusura bakmamalık bir durum kalmıyor geri dönüşü yok neyseki böyle bir sonuçla karşılaşmadınız. Bıçakta bir sorun olduğunu düşünüyorsanız tarafımıza gönderin isterseniz incelemeye alalım elimizden bir şey gelirse yardımcı olalım. Bu gibi durumlar ne yazıkki binde 1-5 arası dahi olsa olabiliyor bu kadar küçük ve nerdeyse aynı renkteki mini taşları görme imkanımız bazen olmuyor.

İyi günler dileriz,

Meet Lab Coffee

bu tip durumlarla ilgilenen arkadaş mı değişti?

Geri