• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahveden çıkan taş

Bana kahve tartma tepsisi, kabı, tabağı artık ne deniyorsa ondan lazım zaten. Çekirdekleri tane tane görmek ve rahat şekilde değirmene aktarmak istiyorum. Forumda imal eden arkadaşlar varsa bana ulaşsın, 3D çıktı da olur.
Hocam tepsiye yada büyük bir servis tabağına döksenizde aynı sonucu alırsınız hiçbir çekirdek birbirinin üzerine gelmiyor bayağı yeterli oluyor çay tepsisi tarzı şeyler ek para harcamaya gerek yok bence yinede sizin bileceğiniz iş

Bana kahve tartma tepsisi, kabı, tabağı artık ne deniyorsa ondan lazım zaten. Çekirdekleri tane tane görmek ve rahat şekilde değirmene aktarmak istiyorum. Forumda imal eden arkadaşlar varsa bana ulaşsın, 3D çıktı da olur.
Oval olanın kullanımı çok rahat basmasıda kolay, ben aktif olarak kullanıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240326_180723_org.mozilla.firefox.png
    Screenshot_20240326_180723_org.mozilla.firefox.png
    458 KB · Görüntüleme: 235
Şimdiye kadar hiç denk gelmedim ama şu an fobi oldu.. Çok geçmiş olsun resmen kaya tabiri yerinde olmuş.

1711749553991.png

Şöyle bir şey basıyorum arkadaşlar güzel çıkarsa isteyene gönderirim :)

IMG_8852.jpegIMG_8851.jpeg

Kahvekulubunet yazılısını basacaktım ki hotend bozuldu bugün devam ederim. Deneme olarak boş yazısız bastım baya tatlı.

Berker Bey, kavanozların performansını nasıl buluyorsunuz?
valla süper pratikler. Bununla ilgili bir test yapmak isterim diğer fellow ve Ankomn markalara karşı bir ara. Özellikle kapak tarafı sorunsuz çalışıyor. Ancak havayı dışarı atabilen bir sistemi olsa daha da iyi olurdu.

o zaman isteyen arkadaşlar bu başlığa yazsın bende kargo ile gönderirim ücret alıcı şeklinde.

hotend tamam 3 saatte basıyorum haftaya inşallah 3-4 arkadaşa gönderirim. Belki yanında bir kaç süprizde eklerim :) isteyenler bana adreslerini göndersinler özelden arkadaşlar.

valla süper pratikler. Bununla ilgili bir test yapmak isterim diğer fellow ve Ankomn markalara karşı bir ara. Özellikle kapak tarafı sorunsuz çalışıyor. Ancak havayı dışarı atabilen bir sistemi olsa daha da iyi olurdu.
Evet kapak çok pratik ve çok iyi çalışıyor. Valfin de sıkışan havayı dışarı atabilmesi için belirli bir basınca ulaşması gerektiğini düşünüyorum. Hava basıncı oluşmadan günlük kullanımda bunu elle yapmış oluyoruz

Geri