• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Selamlar,

Ben 1-2 aydır kullanıyorum. Yalnızca içeride vakum bitince çıkan herhangi bir sesi yok onu haricinde ben verimli olduğunu düşünüyorum. Fiyatına göre değerlendirilebilir.
Valla sizden yanıt beklemeden siparişi verdim bile. Uzun süreli saklamalar için zaten vakum makinesi ile vakumlayıp derin dondurucuya atıyorum. Ama bazen forumda gördüğüm zipli paketlerin verimliliği konusunda emin olamıyorum. Bir süre Santrifüj tüpleri kullandım ama onun hakkında da bir arkadaşın kesinlikle hava geçiriyor demesi üzerine ya psikolojik ya da gerçekten ben de farkında varmaya başladım ve kullanmayı bıraktım.
Vaku vin biraz gözüme pahalı geliyordu ama bu ürünü görünce ne kadar kötü olabilir ki dedim ve aldım. Amacım elimdeki 100g kadar bir kaç gün içerisinde içeceğim kahveyi saklamak.
Teşekkür ederim olumlu yanıtınız için de.

Valla sizden yanıt beklemeden siparişi verdim bile. Uzun süreli saklamalar için zaten vakum makinesi ile vakumlayıp derin dondurucuya atıyorum. Ama bazen forumda gördüğüm zipli paketlerin verimliliği konusunda emin olamıyorum. Bir süre Santrifüj tüpleri kullandım ama onun hakkında da bir arkadaşın kesinlikle hava geçiriyor demesi üzerine ya psikolojik ya da gerçekten ben de farkında varmaya başladım ve kullanmayı bıraktım.
Vaku vin biraz gözüme pahalı geliyordu ama bu ürünü görünce ne kadar kötü olabilir ki dedim ve aldım. Amacım elimdeki 100g kadar bir kaç gün içerisinde içeceğim kahveyi saklamak.
Teşekkür ederim olumlu yanıtınız için de.
Santrifüj tüpleri kolay kolay hava geçirmez, geçiriyorsa dandiktir

Santrifüj tüpleri kolay kolay hava geçirmez, geçiriyorsa dandiktir
FıratMed markası. Dediğim gibi, forumda bir arkadaş bununla alakalı kesin bir yorum yapmıştı. Ondan sonra da bana da sanki geçiriyormuş gibi bir his verdi.
Normalde elimdeki kahvenin degass'i bittiği gibi yarısını vakumlar yarısını bu tüplere aktarır, elimde zipli ambalaj bulundurmazdım. Şimdi ise sadece vakumunu açtığım kahvenin kalan 2-3 porsiyonunu saklamak için kullanıyorum bu tüpleri.
Ama dediğiniz hava geçirmeme kısmında ve özellikle bu markada eminseniz tekrar denemeye, kullanmaya başlayabilirim. Biraz önyargılı davrandım sanırım.

FıratMed markası. Dediğim gibi, forumda bir arkadaş bununla alakalı kesin bir yorum yapmıştı. Ondan sonra da bana da sanki geçiriyormuş gibi bir his verdi.
Normalde elimdeki kahvenin degass'i bittiği gibi yarısını vakumlar yarısını bu tüplere aktarır, elimde zipli ambalaj bulundurmazdım. Şimdi ise sadece vakumunu açtığım kahvenin kalan 2-3 porsiyonunu saklamak için kullanıyorum bu tüpleri.
Ama dediğiniz hava geçirmeme kısmında ve özellikle bu markada eminseniz tekrar denemeye, kullanmaya başlayabilirim. Biraz önyargılı davrandım sanırım.
O markayı bilmiyorum ama merdiven altı markasız ürünler harici kapak sızdırmazlık, belirli basınç ve sıcaklık garantisi veriliyor

@orkunustel kampanya devam edece mi? Heyecanla bekliyoruz
Gelecek satışların yoğunluğu, gelen olumlu yorumların sayısı ile doğru orantılı ilerleyen zamanlarda Trendyol algoritması kendisi indirim teklifi veriyor değerli gördüğü takdirde. Ancak bir sonraki indirim reklam amaçlı olmayacak ve bu kadar yüksek indirim olmayacak. O sebeple süre veremiyorum. Sitemizde indirim devam ediyor, bilgiler instagram'da ondan faydalanabilirsiniz.
🙂

Notumuzu aldık ama bir önceki sayfada ve ondan önceki mesajda da rica ettim. Özelden ya da orkunustel@kafeinkultur.com e postama yazmanızı rica ediyorum. Ki konu başlığı altında talep kaybolmasın.

Teşekkürler. 🙏
Kahvemi teslim aldım ve keyifle içtim. Trendyol'a yorum da bıraktım ama yayımlanması biraz zaman alıyor sanırım :)
Elinize sağlık.

Kahvemi teslim aldım ve keyifle içtim. Trendyol'a yorum da bıraktım ama yayımlanması biraz zaman alıyor sanırım :)
Elinize sağlık.
Yorum için teşekkürler, yorum alanı var mı panelde diye inceledim yokmuş. :) Anladığım Trendyol adminleri yorumları inceliyor öyle onaylayıp paylaşıyor. Bu da tahmini bir kaç gün alıyor zannediyorum.

Cafec TH1 için bildiğiniz bir kampanya var mı dostlar

22.01.2024 kavrum tarih yazıyor paketlerde kargoda aynı gün verilmiş bir yanlışlık yok değil mi orkun bey? @orkunustel
02 ayı mürekkep yetersizliğinden 01 gibi gözükmüş olabilir ya da yanlış basılmış olabilir, zira elimizde 250 iki haftalık kahve dahi pek kalmamıştı siparişleri hazırlarken. Ağırlıklı siparişler pazartesi üretimimden hazırlanmıştı.

Hario Japon kulakçıklı bol poşet 100 lü Amazon Prime da indirimli.
Teşekkürler.
Ben de satın aldım ve elime ulaştı.
02 boy, 100'lü 165 TL
bahsedildiği gibi kulakçıklı filtre geldi.
02 boyda 450ml demleme yaptım, öğütürken az kalınlaştırmama rağmen 450ml tıkanıklık oluşmadı.

Geri