• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Bende o arada kaçıranlardanım. Bakınırken Tetra n nin Brezilya Toucan Cerrado çekirdeğine denk geldim. Deneme maksatlı aldım. Firmayı takibe alınca 20 TL indirim ve bu üründen ikinciyi alınca %50 indirim yapıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_3460.png
    IMG_3460.png
    144.3 KB · Görüntüleme: 124
Bende o arada kaçıranlardanım. Bakınırken Tetra n nin Brezilya Toucan Cerrado çekirdeğine denk geldim. Deneme maksatlı aldım. Firmayı takibe alınca 20 TL indirim ve bu üründen ikinciyi alınca %50 indirim yapıyor.
Deneyen var mı?

Aliexpresste “Chinese Japan Tea Cup” yazınca çeşitler çıkıyor. Nispeten daha ucuz. Seramik ve camın en güzellerinin üretilebileceği ülkede yaşayıp şöyle ürünleri ucuz alamamak insanı üzüyor. Siz Türkiye de ucuz bulursanız buraya tekrar yazar mısınız ?

Şu fincanların aynısı veya benzerini nerede bulabilirim arkadaşlar? Tabii fiyatı kol gibi olmayanlardan. :D Aradım ama pek seçenek yok. Olanlar da el yapımı, yamuk yumuk.

Aliexpresste “Chinese Japan Tea Cup” yazınca çeşitler çıkıyor. Nispeten daha ucuz. Seramik ve camın en güzellerinin üretilebileceği ülkede yaşayıp şöyle ürünleri ucuz alamamak insanı üzüyor. Siz Türkiye de ucuz bulursanız buraya tekrar yazar mısınız ?

Teşekkürler. Ali Express'te şu mağazada nispeten ucuzdu. 2 adet sipariş verdim, her şey dahil 546 TL'ye geldi.

130-150 ml demlemeler yapanlar için seramik bardaklar ve ahşap bardak altlıkları,el yapımı,45 iş günü teslimat diyor fiyatlar bardakta 27 TL altlıkta 24 TL den başlıyor.

Ekli dosyalar

• a-02.jpg
    a-02.jpg
    38.9 KB · Görüntüleme: 49
  • kare-gorseller-03.jpg
    kare-gorseller-03.jpg
    146.4 KB · Görüntüleme: 51
  • kare-gorseller-calisma-yuzeyi-1.jpg
    kare-gorseller-calisma-yuzeyi-1.jpg
    140.1 KB · Görüntüleme: 50
  • 91b315633575e1f4fc4d74e3e27a2582.jpg
    91b315633575e1f4fc4d74e3e27a2582.jpg
    43.8 KB · Görüntüleme: 47
  • image_1512 (1).jpg
    image_1512 (1).jpg
    106.1 KB · Görüntüleme: 45
  • image_1512.jpg
    image_1512.jpg
    87.8 KB · Görüntüleme: 49
Selamlar.

Trendyol'da Kafein Kültür Brezilya Pink Star çeşitleri belirli dönemlerde tutundurma amacıyla flaş satış formatında çıkacak.

İlki de bugünden itibaren üç gün için başlıyor.

19 Ocak 21:00-24:00
20 Ocak 18:00-21:00
21 Ocak 15:00-18:00

arasında indirimde olacak.

İndirimli hali 156,69 lira olacak, Ocak ayı sonunda sitemizde zamlanıyor olacak zaten ürün. Pink Star seven arkadaşların bilgisine sunmuş olayım. ☕
Stoklar yenilendi 21:00'a kadar flaş satış başladı arkadaşlar.

Trendyol varyasyon problemi devam ediyor. Çekirdek veya öğütülmüş isteyenler buradan özelden ya da orkunustel@kafeinkultur.com adresine belirtebilirler.

Merhaba @orkunustel, güzel kampanya.👏 2444877823 sipariş numaram. Çekirdek olarak gönderim yapar mısınız. Teşekkür ederim.

100 tl kargo çıkmasaymış keşke 😄

Bir şeyler aldım bu arada, teşekkürler paylaşım için.
Ben henüz sipariş etmedim hiç bilmiyordum görsem onu da not düşerdim 😅 Ne demek,faydam olabildiyse mutluluk duyarım.Sizin nezdinizde sipariş eden kıymetli arkadaşlarımıza bir istirhamım, kargo paketini görüp kontrol edip ardından kod veya kimlik numarası paylaşımı yapmanız. 🤗

2444842137 numaralı Trendyol siparişimi çekirdek olarak gönderebilir misiniz.
@orkunustel

Geri