• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Merhaba @orkunustel, güzel kampanya.👏 2444877823 sipariş numaram. Çekirdek olarak gönderim yapar mısınız. Teşekkür ederim.
Daha önce almıştım ancak aile evinde kaldı ve deneyememiştim.
#9001340223 çekirdek olarak istiyorum ben de.
Teşekkürler
Sipariş no.#9001363702 çekirdek olarak gönderim istiyorum.@orkunustel
2444842137 numaralı Trendyol siparişimi çekirdek olarak gönderebilir misiniz.
@orkunustel
9001381399 sipariş no çekirdek olsun lütfen
Merhaba,

#2444961381 çekirdek gönderebilir misiniz? Teşekkürler
Sadece filtre de mi geçerli olacak kampanya @orkunustel
Trendyol sipariş no #2444953239 çekirdek olarak alabilir miyim
merhaba @orkunustel kampanya için teşekkürler #9001456244 çekirdek gönderebilir misiniz
Arkadaşlar selamlar.

Demek istediğimi tam anlatamadım sanıyorum. Özelden ya da orkunustel@kafeinkultur.com'a yazılmasını rica etmiştim çünkü bu sayfada kaybolur talepleriniz başka mesajlar ile diye. 🙂 Özel mesaj kutusuna bakmadım henüz ancak lütfen yazmadıysanız bu iki alandan birine yazın. Zira bazı mesajlarda adım bile zikredilmemiş talep bize mi geldi, başkasına mı ona bile emin olamadım tahmin edebilirsiniz ki.

Bir de bir ricam olacak. Biliyorsunuz ilk mesajda da söylemiştim yaptığımız flaş indirim kampanyası kargo ile birlikte aslında tamamen reklam amacıyla yapılmış, tutundurma amaçlı açılmış bir kampanya. Bu sebeple forumdan alan arkadaşlar destek amaçlı ürün gelince ürün sayfasına yorum yazarlarsa büyük destek olmuş olur bize. Yorum desteğinizi rica edeceğim kısaca. 🙏

Herkese afiyet olsun şimdiden.

İndirim için teşekkürler. Espresso kavrumda da indirim olacak mı? Önceden belirtildiyse görememiş olabilirim

trendyolda Kafein Kültür sayfası çıkmıyor karşıma mağaza linki atar mısınız?
"Kafein Kültür ,Trendyol'da ürününüzü marka ve ürün adı ile birlikte aramanız gerekmektedir. Marka filtrelemelerinde çıkmanız için satış operasyonunuzun büyüyüp görünürlüğünüzün artması gerekmektedir. Algoritma tıklanma verilerine göre marka filtrelemeye markanızı ekleyecektir. Ürün tıklanma oranı, mağaza puanı ürün yorumları gibi değerleriniz arttıkça sistem algoritması sizi üst sıralara taşıyacaktır, Yüksek satış hacmini yakalamanız için ürün çeşitliliğiniz fazla, operasyonunuz sorunsuz ve müşteri memnuniyetinizin yüksek olması gerekiyor. Ürünlerinizi satışa çıkarırken ürün isimleri, ürün açıklamaları doğru ve detaylı girildiğinde, ürün görsel çekimleri kaliteli ve yüksek çözünürlükte yüklendiğinde satışınız zamanla artacaktır. Trendyoldaki satış hacminiz, performansınız yükseldikçe searchte markanız çıkacaktır."

Teknik desteğin yorumu arkadaşlar. Trendyol aramalarıda çıkmamız için ürünler geldikten sonra yorumlamanız ve puanlamanız kısacası desteğiniz gerçekten önemli. 🙏

Merhaba @orkunustel
2445728535 nolu sipariş her iki paketin de filtre makinesi ayarında öğütülerek gönderilmesini rica ederim.

Saygılar,

faydalandım çok teşekkür ederim nays iadesiyle yaklaşık 130 TL'ye denk geldi çok merak ettiğim bir kahveydi geldiğinde yorum yapacağım Trendyol sayfasında

İndirimi kaçırmışız, tekrar indirim ihtimali var mı acaba?
Gelecek satışların yoğunluğu, gelen olumlu yorumların sayısı ile doğru orantılı ilerleyen zamanlarda Trendyol algoritması kendisi indirim teklifi veriyor değerli gördüğü takdirde. Ancak bir sonraki indirim reklam amaçlı olmayacak ve bu kadar yüksek indirim olmayacak. O sebeple süre veremiyorum. Sitemizde indirim devam ediyor, bilgiler instagram'da ondan faydalanabilirsiniz.

İndirimi kaçırdık sanırım

Geri