Merhaba @orkunustel, güzel kampanya.2444877823 sipariş numaram. Çekirdek olarak gönderim yapar mısınız. Teşekkür ederim.
Daha önce almıştım ancak aile evinde kaldı ve deneyememiştim.
#9001340223 çekirdek olarak istiyorum ben de.
Teşekkürler
Sipariş no.#9001363702 çekirdek olarak gönderim istiyorum.@orkunustel
2444842137 numaralı Trendyol siparişimi çekirdek olarak gönderebilir misiniz.
@orkunustel
9001381399 sipariş no çekirdek olsun lütfen
Merhaba,
#2444961381 çekirdek gönderebilir misiniz? Teşekkürler
Sadece filtre de mi geçerli olacak kampanya @orkunustel
Trendyol sipariş no #2444953239 çekirdek olarak alabilir miyim
Arkadaşlar selamlar.merhaba @orkunustel kampanya için teşekkürler #9001456244 çekirdek gönderebilir misiniz
Bir sorun var Trendyol satış sayfasında. Talep açtık, çözüm bekliyoruz.trendyolda Kafein Kültür sayfası çıkmıyor karşıma mağaza linki atar mısınız?
https://ty.gl/6tfyxbdi1i bu linkle ürüne ulaşabiliyor musunuz?şu an indirim saatleri olduğu için pusuda bekliyordum Sorun çözüldüğünde görürsem ben de sipariş geçmek istiyorum![]()
Klasik olanda ileride gelecek yorum ve sipariş yoğunluğuna göre flaş teklif geldiğinde olabilir. Açık olan espressoyu henüz Trendyola açmayı planlamıyoruz. Bundan sonraki indirimler bu kadar ucuz olmayacak.İndirim için teşekkürler. Espresso kavrumda da indirim olacak mı? Önceden belirtildiyse görememiş olabilirim
"Kafein Kültür ,Trendyol'da ürününüzü marka ve ürün adı ile birlikte aramanız gerekmektedir. Marka filtrelemelerinde çıkmanız için satış operasyonunuzun büyüyüp görünürlüğünüzün artması gerekmektedir. Algoritma tıklanma verilerine göre marka filtrelemeye markanızı ekleyecektir. Ürün tıklanma oranı, mağaza puanı ürün yorumları gibi değerleriniz arttıkça sistem algoritması sizi üst sıralara taşıyacaktır, Yüksek satış hacmini yakalamanız için ürün çeşitliliğiniz fazla, operasyonunuz sorunsuz ve müşteri memnuniyetinizin yüksek olması gerekiyor. Ürünlerinizi satışa çıkarırken ürün isimleri, ürün açıklamaları doğru ve detaylı girildiğinde, ürün görsel çekimleri kaliteli ve yüksek çözünürlükte yüklendiğinde satışınız zamanla artacaktır. Trendyoldaki satış hacminiz, performansınız yükseldikçe searchte markanız çıkacaktır."trendyolda Kafein Kültür sayfası çıkmıyor karşıma mağaza linki atar mısınız?
Notumuzu aldık ama bir önceki sayfada ve ondan önceki mesajda da rica ettim. Özelden ya da orkunustel@kafeinkultur.com e postama yazmanızı rica ediyorum. Ki konu başlığı altında talep kaybolmasın.Merhaba @orkunustel
2445728535 nolu sipariş her iki paketin de filtre makinesi ayarında öğütülerek gönderilmesini rica ederim.
Saygılar,
Gelecek satışların yoğunluğu, gelen olumlu yorumların sayısı ile doğru orantılı ilerleyen zamanlarda Trendyol algoritması kendisi indirim teklifi veriyor değerli gördüğü takdirde. Ancak bir sonraki indirim reklam amaçlı olmayacak ve bu kadar yüksek indirim olmayacak. O sebeple süre veremiyorum. Sitemizde indirim devam ediyor, bilgiler instagram'da ondan faydalanabilirsiniz.İndirimi kaçırmışız, tekrar indirim ihtimali var mı acaba?
Bu aralar aradığım bir üründü, iyi denk geldi. Teşekkürlerhttps://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CMXKHQ5H/ref=sw_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
İhtiyacı olan için iyi fiyat.
Kullanan var mı? Vaku Vin kadar kullanışlı mı?https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CMXKHQ5H/ref=sw_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
İhtiyacı olan için iyi fiyat.