• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve paketi koleksiyonerleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cayisse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atmadığım ve duvara asabildiğim paketler :) Firmaların şık paketler tasarlaması benim için önemli. Alan oluşturabildiğimde kahve barımı süsleyecek paketler. Şimdilik boş bir duvardalar sadece.

Bende bir ara biriktirmeye başlamıştım. Geçenlerde dolabı düzenlerken çok yer kapladıklarını düşünerek birkaç tanesi hariç hepsini geri dönüşüme attım

Uzun süre koleksiyon yapmadım. Ofisteki arkadaşlarla her hafta 1 paketi bitirirdik hey gidi pandemi öncesi günler.
Koleksiyon yapmaya başladım pandemi başladığındaydı galiba. Sonra taşınma falan girdi ara o ara bazıları çöp oldu paketlerin. 3-4 ay önce bende dedim şunların bi fotosunu çekeyim sonra çöpe atarım diye bir çıkardım. Baya eksik olmasına rağmen dönüp baktığımda güzel yerler denediğimi farkettim. Böyle bir başlık görünce de paylaşmak istedim. Ek not: Williams Ruanda Simbi'yi görünce gözlerde bir damla yaş. Arkadaş ne güzel kahveydi o be.

Ekli dosyalar

• 1kahve.jpg
    1kahve.jpg
    250.1 KB · Görüntüleme: 50
  • kahve.jpg
    kahve.jpg
    154.9 KB · Görüntüleme: 50
Ben yıllık olarak saklıyorum ve yıl sonunda toplu fotoğraf çekip elimde daha önceden olmayan kavurucu paketi varsa tutuyor yoksa gerisini atıyorum. Diğer türlü işin içinden çıkılmaz bir hal alıyordu.

Geri