• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve paketi koleksiyonerleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cayisse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son bir yilda biriktirdigim ve malesef bazi favorilerimi bulamadigim koleksiyonum. Var mi biriktiren?

Belli aralıklarla hanımdan fırça/ikaz yiyip eleme yapıyorum ama genelde ben de biriktirmeye çalışıyorum.

Hadi herkes koleksiyonunun fotoğrafını atsın da sosyoekonomik çıkarımlar yapalım. Mesela @cayisse tam bir petrol şeyhiymiş meğer.

Maalesef büyük bir kısmını attım :(

Ekli dosyalar

• 27ED92C9-955A-4681-A3E3-867104BFDEF4.jpeg
    27ED92C9-955A-4681-A3E3-867104BFDEF4.jpeg
    97.5 KB · Görüntüleme: 458
  • 95BEA04B-B3E1-4A5B-BA4D-8C6BDEDD8009.jpeg
    95BEA04B-B3E1-4A5B-BA4D-8C6BDEDD8009.jpeg
    77.7 KB · Görüntüleme: 410
Gördüğüm en güzel Koleksiyon kolajı olabilir (Koleksiyon sahibi Gaia Coffee @berkdere :D)
unnamed (1).jpg

Bu da “Allah allah bu paketin bu kadar ağır olmaması lazım..” derken karşılaştığım manzara.😅

Ekli dosyalar

• 26556E36-4CB0-4400-A8E3-1C33F6B2D7D6.jpeg
    26556E36-4CB0-4400-A8E3-1C33F6B2D7D6.jpeg
    91.6 KB · Görüntüleme: 403
Belli aralıklarla hanımdan fırça/ikaz yiyip eleme yapıyorum ama genelde ben de biriktirmeye çalışıyorum.

Hadi herkes koleksiyonunun fotoğrafını atsın da sosyoekonomik çıkarımlar yapalım. Mesela @cayisse tam bir petrol şeyhiymiş meğer.
En son yediğim fırçadan sonra paketleri kutuya koyup kaldırdım valla 🤣

1606814658885.png

Bu güne kadar eşimle içtiğimiz paketleri hiç atmadık ve şu anda bunun 3 katı filan oldu.

Başlangıçta gayet makul sebeplerle başlamıştım. "Birine kahve verirken lazım olur." "Her paket valfli gelmiyor, valfli paketler dursun kenarda." "Kiloluk kahve alınca bölmek için küçük paket lazım olur."

Sonrasında geldiğim nokta bu. Overdose ve Enso paketlerinden en az birer tane eksik. Coffeerem paketlerinin nerede olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Demek ki onları bir yerde kullanmışım gerçekten.

Bir de kahve paketlerini puanlıyorum kafamda. Cleancup bez torbaları favorim. Coffee Factory uzun ince paket çok kötü tasarım. 1 kiloluk paketi annem kuş yemi zannetmişti zaten. Zümrüt Karaca'nın sürekli tasarım değiştirmesi gözlerden kaçmıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 13659Ekli dosyayı görüntüle 13660

Geri