Son bir yilda biriktirdigim ve malesef bazi favorilerimi bulamadigim koleksiyonum. Var mi biriktiren?
En son yediğim fırçadan sonra paketleri kutuya koyup kaldırdım vallaBelli aralıklarla hanımdan fırça/ikaz yiyip eleme yapıyorum ama genelde ben de biriktirmeye çalışıyorum.
Hadi herkes koleksiyonunun fotoğrafını atsın da sosyoekonomik çıkarımlar yapalım. Mesela @cayisse tam bir petrol şeyhiymiş meğer.
Çok güzel olmuş.Bu fikri çalasım geldi.Gördüğüm en güzel Koleksiyon kolajı olabilir (Koleksiyon sahibi Gaia Coffee @berkdere)
Ekli dosyayı görüntüle 6420
Teşekkür ederim kahve kulubu sayesinde de çok fazla eklemeler oldu ve yan duvara geçtik aslında. Güncel bir foto çekiyorum hemen yarınGördüğüm en güzel Koleksiyon kolajı olabilir (Koleksiyon sahibi Gaia Coffee @berkdere)
Ekli dosyayı görüntüle 6420
Duvara zarar vermiyor desem yalan olur. Silikon ve çift taraflı bant kullandık ağırlıklı olarak.Çok güzel olmuş.Bu fikri çalasım geldi.@berkdere ne ile yapıştırıyorsunuz hocam acaba duvara zarar vermeden adım adım başlayayım ben de
Yan dükkanın duvarına da musallat oluruzBöyle güzel alımlar oldukça.. net komple kaplarız