Merhaba, foruma yeni katıldım. 7 yıldır filtre kahve tutkunuyum. O zamanlar aldığım Breville BDC600 kahve makinasının sorunlarından bıktım artık ve bir kahve öğütücü almak istiyorum. Sonra da elimdeki BDC600 ü "pre-ground" modda da kullanabilirim, ama çok yer kaplıyor, görünce de sinirlerim tepeme çıkıyor, o yüzden onu kaldırıp az yer kaplayan basit bir filtre kahve makinası düşünüyorum.
Şu anda espresso kahve içmiyorum, makinası da yok elimde. Ama iyi bir kahve öğütücü alırsam da espresso öğütebilecek bir makina olmasını isterim. Belli olmaz, sonra belki bir espresso makinası edinebilirim. Aşağıdaki modelleri inceledim, herhalde bunlardan birisini seçeceğim:
- Sage BGC820
- Eureka Mignon Specialita
Şimdi asıl sorumu sorayım: İyi, kaliteli bir kahve öğütücüsü alırsam, en basitinden de bir filtre kahve makinası alırsam, iyi, kaliteli filtre kahve deneyimi elde edebilir miyim?
Şu anda espresso kahve içmiyorum, makinası da yok elimde. Ama iyi bir kahve öğütücü alırsam da espresso öğütebilecek bir makina olmasını isterim. Belli olmaz, sonra belki bir espresso makinası edinebilirim. Aşağıdaki modelleri inceledim, herhalde bunlardan birisini seçeceğim:
- Sage BGC820
- Eureka Mignon Specialita
Şimdi asıl sorumu sorayım: İyi, kaliteli bir kahve öğütücüsü alırsam, en basitinden de bir filtre kahve makinası alırsam, iyi, kaliteli filtre kahve deneyimi elde edebilir miyim?