• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'ne özel tıkanmayan 5 kutu 40'lı Hario filtre kağıdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de sipariş geçtim. Emeğine sağlık Suat Hocam 🙏

100 çok iyi fiyat gerçekten alayım dedim ama kupon ekleyince156TL'ye indiriyor fiyatı nedense

Hayırlı olsun arkadaşlar :) fazla para harcamayın pazartesi bir iki değişkeni çözebilirsem çok güzel bir proje geliyor

Alıma bende katıldım. İndirim için emeği geçenlere teşekkürler .

önceki toplu alımda 22.5tlye gelmişti tanesi, şimdi 31,2 üzücü :(
Hayırlı olsun arkadaşlar :) fazla para harcamayın pazartesi bir iki değişkeni çözebilirsem çok güzel bir proje geliyor
filtreyle ilgili daha uygun bir şeyse buna hiç harcamayalım hocam bekleyebiliriz :D

Geri