Borjensky
Barista
- İsim
- Murat
Eski 100'lülerde vakumlu poşetler Hollanda, bol poşetler JaponyaydıEski 100luler Hollanda idi. Eskiden Japon 100 yoktu diye hatırlıyorum.
Eski 100'lülerde vakumlu poşetler Hollanda, bol poşetler JaponyaydıEski 100luler Hollanda idi. Eskiden Japon 100 yoktu diye hatırlıyorum.
İndirim gözden kaçmasın, bol poşetin performansı iyi ben kullanıyorum tıkanma yapmıyorPegasus ve diğer filtre kağıtları için kampanya düzenliyoruz. Kampanya içeriğine destek olmak adına V60 filtre kağıtlarını da bu kampanyaya dahil ettik.
İndirim Kodu : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
İçeriği: Tüm Hario filtre kağıtlarında geçerli olmak üzere minimum 1.000 TL ve üzeri alımda %20 indirim. Minimum alım tutarını yakalamak için dileyen kendi ihtiyacına göre Pegasus filtre kağıdının yanında V60 kâğıdı da alabilir.
Bu kampanya 09.05.2025 Cuma günü 24.00’a kadar geçerli olacaktır. Kargo bedeli firmaya aittir.
Kampanya bu gece 22:00 itibari ile aktif olacaktır.
Pegasus ve diğer filtre kağıtları için kampanya düzenliyoruz. Kampanya içeriğine destek olmak adına V60 filtre kağıtlarını da bu kampanyaya dahil ettik.
İndirim Kodu : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
İçeriği: Tüm Hario filtre kağıtlarında geçerli olmak üzere minimum 1.000 TL ve üzeri alımda %20 indirim. Minimum alım tutarını yakalamak için dileyen kendi ihtiyacına göre Pegasus filtre kağıdının yanında V60 kâğıdı da alabilir.
Bu kampanya 09.05.2025 Cuma günü 24.00’a kadar geçerli olacaktır. Kargo bedeli firmaya aittir.
Kampanya bu gece 22:00 itibari ile aktif olacaktır.
09.05.25 24:00'e kadarmışEmeklerinize sağlık. Son kullanım tarihi ne zaman?
bol paket 100lü Japon ile eskiden aldıgımız kutu 40lı jJponun aynı kağıt oldugunu net bir şekilde doğrulayabilecek birisi var mı?
Hario Türkiye için çalışan veya çalişanı tanıyan yok mu koskoca forumda? Onlar bilir diye tahmin ediyorumBunu kimse bilemez maalesef.
Japonya ve Hollanda bilinmezliği nedir? Hollanda üretimi kağıtlar zaten daha ambalajından belli, üzerinde de yazıyor, kağıt yapısı da çok farklı.Neden Hario filtre kağıdı? Özellikle sürekli tıkanma sorunu, Japonya veya Hollanda bilinmezliği varken ve ucuz da değilken merak ediyorum. Cafec Traditional gibi sorunsuz bir filtre de varken. Ben ilk demlemeye başladığımda kullandım harioyu, cafec markasından haberim yoktu o zamanlar.
Ben de onu soruyorum zaten, sürekli bir Hollanda mı Japonya mı? Geniş poşet, dar poşet, çevirip ters kullanma vs. Neden bu şekilde kafa karıştırıcı ve ucuz da olmayan bir filtre kağıdı talebi var diye merak ettim, acaba kaçırdığım bir nokta mı var, lezzet vs. konuda. Ben kullandığım dönem pek memnun kalmamıştım.Japonya ve Hollanda bilinmezliği nedir? Hollanda üretimi kağıtlar zaten daha ambalajından belli, üzerinde de yazıyor, kağıt yapısı da çok farklı.
Eskiden diğer alternatiflere göre bol poşet 2x daha ucuz kalıyordu. Şu an normal satış fiyatları diğer markalara yakın ama arada indirimle çok daha ucuza geliyor, o zamanlar 3-4 paket stok yapınca genel olarak daha ucuza geliyor.Neden Hario filtre kağıdı?
Hocam 40 lılar hala eskisi gibi hızlı olanlardan 100 lüler değişik.Eskiden filtreler arası fark vardı 40'lı hızlı bol poşet tıkanıyor deniyordu ama şuan fark olduğunu sanmıyorum, en azından olumsuz anlamda bir şey yaşatmaz, yeşil paket bol poşetler güzel ben bayadır kullanıyorum
trapezoid filtre olması. Altı kesik, bu yüzden filtre kahve makinelerinin sepetleri vb. ürünlerle uyumlu.Pegasus kağıdın farkı ne acaba?