• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'ne özel tıkanmayan 5 kutu 40'lı Hario filtre kağıdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pegasus ve diğer filtre kağıtları için kampanya düzenliyoruz. Kampanya içeriğine destek olmak adına V60 filtre kağıtlarını da bu kampanyaya dahil ettik.

İndirim Kodu :
View hidden content is available for registered users!

İçeriği: Tüm Hario filtre kağıtlarında geçerli olmak üzere minimum 1.000 TL ve üzeri alımda %20 indirim. Minimum alım tutarını yakalamak için dileyen kendi ihtiyacına göre Pegasus filtre kağıdının yanında V60 kâğıdı da alabilir.

Bu kampanya 09.05.2025 Cuma günü 24.00’a kadar geçerli olacaktır. Kargo bedeli firmaya aittir.

Kampanya bu gece 22:00 itibari ile aktif olacaktır.

Pegasus ve diğer filtre kağıtları için kampanya düzenliyoruz. Kampanya içeriğine destek olmak adına V60 filtre kağıtlarını da bu kampanyaya dahil ettik.

İndirim Kodu : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

İçeriği: Tüm Hario filtre kağıtlarında geçerli olmak üzere minimum 1.000 TL ve üzeri alımda %20 indirim. Minimum alım tutarını yakalamak için dileyen kendi ihtiyacına göre Pegasus filtre kağıdının yanında V60 kâğıdı da alabilir.

Bu kampanya 09.05.2025 Cuma günü 24.00’a kadar geçerli olacaktır. Kargo bedeli firmaya aittir.

İndirim gözden kaçmasın, bol poşetin performansı iyi ben kullanıyorum tıkanma yapmıyor

İndirim Kodu : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Çok teşekkür ederiz.

bol paket 100lü Japon ile eskiden aldıgımız kutu 40lı jJponun aynı kağıt oldugunu net bir şekilde doğrulayabilecek birisi var mı?

Neden Hario filtre kağıdı? Özellikle sürekli tıkanma sorunu, Japonya veya Hollanda bilinmezliği varken ve ucuz da değilken merak ediyorum. Cafec Traditional gibi sorunsuz bir filtre de varken. Ben ilk demlemeye başladığımda kullandım harioyu, cafec markasından haberim yoktu o zamanlar.

Neden Hario filtre kağıdı? Özellikle sürekli tıkanma sorunu, Japonya veya Hollanda bilinmezliği varken ve ucuz da değilken merak ediyorum. Cafec Traditional gibi sorunsuz bir filtre de varken. Ben ilk demlemeye başladığımda kullandım harioyu, cafec markasından haberim yoktu o zamanlar.
Japonya ve Hollanda bilinmezliği nedir? Hollanda üretimi kağıtlar zaten daha ambalajından belli, üzerinde de yazıyor, kağıt yapısı da çok farklı.

Japonya ve Hollanda bilinmezliği nedir? Hollanda üretimi kağıtlar zaten daha ambalajından belli, üzerinde de yazıyor, kağıt yapısı da çok farklı.
Ben de onu soruyorum zaten, sürekli bir Hollanda mı Japonya mı? Geniş poşet, dar poşet, çevirip ters kullanma vs. Neden bu şekilde kafa karıştırıcı ve ucuz da olmayan bir filtre kağıdı talebi var diye merak ettim, acaba kaçırdığım bir nokta mı var, lezzet vs. konuda. Ben kullandığım dönem pek memnun kalmamıştım.

Neden Hario filtre kağıdı?
Eskiden diğer alternatiflere göre bol poşet 2x daha ucuz kalıyordu. Şu an normal satış fiyatları diğer markalara yakın ama arada indirimle çok daha ucuza geliyor, o zamanlar 3-4 paket stok yapınca genel olarak daha ucuza geliyor.

Bu arada ben bol poşette tıkanma sorunu yaşamıyorum, tabii ki diğer bazı kağıtlar çok daha hızlı akıyor ama özel bir kahve olmadığı sürece günlük kahvelerde o kadar hızlı akışa ihtiyaç olmuyor.

Trendyoldaki inidirimde 3 paket 700e geliyor harionun sitesinde 840’a

Elimde 5 kutu kadar 40'lı var hepsi çift taraf krepeli hızlı akış sağlayanlardan eskiler ile aynı ama bana fazla hızlı geldiği için normal tek taraf krepeli 100lü Japon kullanıyorum. Hollanda vs karıştırılacak bir şey de yok. Elimde abaca ve traditional da var ama abaca da fazla hızlı geliyor traditional ise 100 lü kadar memnun kalmadım ve daha pahalı.

Eskiden filtreler arası fark vardı 40'lı hızlı bol poşet tıkanıyor deniyordu ama şuan fark olduğunu sanmıyorum, en azından olumsuz anlamda bir şey yaşatmaz, yeşil paket bol poşetler güzel ben bayadır kullanıyorum
Hocam 40 lılar hala eskisi gibi hızlı olanlardan 100 lüler değişik.

Geri