• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'ne özel tıkanmayan 5 kutu 40'lı Hario filtre kağıdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yolda olan ürünler varmış geldiğinde bir aksilik olmazsa kampaya olacak. 02 pegasus filtre kağıtlarıda kampanyada olacak

Bu konuyla ilgili gelişme var mı ?

40'lı versiyonun fiyatı çok artmış. 100 filtre 525 liraya tekabül ediyor. Ben yarı fiyatından daha azına 100'lü japon versiyona geçiş yapıp stokladım. Zaten metal dripper olsun zp6 olsun akış yeterince hızlı. Gerek kalmadı buna...

100 lük kutu 380 TL gözüküyor. Niye 40 lık üzerinden 100 filtre kağıdı hesabı yaptınız anlamadım.
Maliyet farkını daha iyi anlayabilmek için. 5 tane 40'lı filtreyle 2 paket 100'lü filtreyi de kıyaslayabiliriz isterseniz.

Cafec TH3'ün iki paketi 900 lirayken Hario'nun 5 paketi 1050 lira olmuş durumda. Eskiden bu kadar fark yoktu.

İsteyen 40'lı alsın tabi, sadece bence artık maliyeti faydasına eşdeğer değil. 100'lü filtreyi (kutu değil) 300 liraya, 260 liraya hatta daha azına bile bulabiliyorsunuz bazı sitelerde.

Maliyet farkını daha iyi anlayabilmek için. 5 tane 40'lı filtreyle 2 paket 100'lü filtreyi de kıyaslayabiliriz isterseniz.

Cafec TH3'ün iki paketi 900 lirayken Hario'nun 5 paketi 1050 lira olmuş durumda. Eskiden bu kadar fark yoktu.

İsteyen 40'lı alsın tabi, sadece bence artık maliyeti faydasına eşdeğer değil. 100'lü filtreyi (kutu değil) 300 liraya, 260 liraya hatta daha azına bile bulabiliyorsunuz bazı sitelerde.

Cafec iki paket hario iki paket 100 lük niye kıyaslamıyorz onu anlamıyorum. 40 lı kutu ve 100 lü kutudaki filtreler farklı mı böyle birşey yapıyoruz.

Birkaç aydır ben de 100'lü paket kullanıyorum. Tıkanma veya hızlı geçirgenlik durumu yok, memnunum.

Eskiden farklıydı evet ama hâlâ farklı mı emin değilim.100’lü paketten memnunum ben tıkanma vs olmuyor.Tabi 40’lı olanlar daha mı iyi bilmiyorum.
100lu Japon ile 40li Japon bana farklı gibi geldi. Net bir şekilde emin olamadım elimde 40li kalmadigi için.

100lu Japon ile 40li Japon bana farklı gibi geldi. Net bir şekilde emin olamadım elimde 40li kalmadigi için.
Dediğim gibi eskiden net bir şekilde farklıydı zaten başlıkta da 40’lı almamızın sebebi buydu.Son zamanlarda 40’lı almadım ancak 100’lü poşettekilerden memnunum.Fiyat olarak cafecle kakrşılaştırınca hiç gerek yok o kadar paraları vermeye.

Dediğim gibi eskiden net bir şekilde farklıydı zaten başlıkta da 40’lı almamızın sebebi buydu.Son zamanlarda 40’lı almadım ancak 100’lü poşettekilerden memnunum.Fiyat olarak cafecle kakrşılaştırınca hiç gerek yok o kadar paraları vermeye.
Eski 100luler Hollanda idi. Eskiden Japon 100 yoktu diye hatırlıyorum.

Geri