• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'ne özel tıkanmayan 5 kutu 40'lı Hario filtre kağıdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de alıma katıldım. Başta Suat Bey olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim.

Hocam Hario kağıdı oksijen ile mi beyazlatılıyor ya da bunu öğrenebileceğimiz bir yer var mı?
Kendi sitesinde sadece soğal kağıt kamurundan yapıldığı ile ilgili bir bilgi vardı ama bazı yurtdışında satan yerlerde oksijenle ağartıldığını belirten bilgiler okumuştum zamanında.

Beyaz kağıtlardan aldım üç paket. Ben bu kağıdı seviyorum.
Artık bir kağıdı 2 kez kullanacağım. Emeklilik böyle bir şeymiş herlade:):(

Son düzenleme:
Amazon’da aynı filtre kağıtları daha ugun fiyatlara alabildim.

Prime üyelere özel indirim tanımlanmış.

Blg

100 lü beyaz kullanıyordum bitti, 40 lı karton kutudan çıkan beyazı açtım ama acayip yavas akıyor, hatta akmıyor tıkanıyor sonlara doğru. önerebileceğiniz kalite bir filtre var mı?

Yeni 100luk poşeti ben amazon'dan aldım 1 hafta önce. Maalesef önceki 100luk poşetindeki son adeti bitirince yeni paketi açtım. Bana farklı geldi (aslında çoook eski pembe poşeti gibi geldi). Önceki paket derken 3 ay önce aldığım, bire bir aynı ambalaj.

Rica etsem siz eski paket bitmeden bir tane yeni aldığınız filtre ile kiyaslar misiniz? Genelde pencereye koyuyorum ve kağıdın seffafliginda belli fark var arasında.

Edit : bol pembe poşet ve bol beyaz/yeşil yeni poşet arasında fark tespit etmiştim

Son düzenleme:
Geri