• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'nden Muttley & Jack's ile Özel Anlaşma: İsveçli Butik Kavrum Evinden Toplu Alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eveeet

Şimdi Jack mesaj attı. Toplam 72 kilo kahve sipariş edilmiş. Kendisi çok şaşkın. "Siz ne yaptınız" diyor. Ee, normal tabi; 5 kilo satsam iyidir derken bir bakmış 72 kilo kahve satılmış.

Bugün ilk kargolar yola çıkmış. Yetiştirebilirse hepsini bugün kargoya verecekmiş. Ama yetişmezse, yarın hepsini göndermiş olacağını söyledi.

Sorunsuz bir seyahat dileğiyle, yeni nöbetimiz hayırlı olsun :)
gelen maili burada paylaşırmısın :) resmen kahvekulubu sömürü merkezi. aynı durumu Paşabahçe bardaklarında yaşadık onlar da şaşkın. El attığımızı kurutuyoruz.

Eveeet

Şimdi Jack mesaj attı. Toplam 72 kilo kahve sipariş edilmiş. Kendisi çok şaşkın. "Siz ne yaptınız" diyor. Ee, normal tabi; 5 kilo satsam iyidir derken bir bakmış 72 kilo kahve satılmış.

Bugün ilk kargolar yola çıkmış. Yetiştirebilirse hepsini bugün kargoya verecekmiş. Ama yetişmezse, yarın hepsini göndermiş olacağını söyledi.

Sorunsuz bir seyahat dileğiyle, yeni nöbetimiz hayırlı olsun :)
Emeğine sağlık 🙏 Güzel bir şeye vesile oldun kahve severler adına :)

En azından bu zamana kadar deneyemeyen varsa, yurt dışından bir kavurucu ve farklı kahveler deneyecekler.

Tekrardan teşekkürler.

gelen maili burada paylaşırmısın :) resmen kahvekulubu sömürü merkezi. aynı durumu Paşabahçe bardaklarında yaşadık onlar da şaşkın. El attığımızı kurutuyoruz.
Tabii ki de

Hi Mustafa

It's been a great success! In total 48 of your members have bought the bundle. That's 72kg of coffee to be roasted. The first boxes will go out today and if I don't manage them all today the rest will follow tomorrow.

Thanks for the fantastic cooperation.

Jacky.

Jack ilk şaşkınlığı stoklar bitince yaşamıştı. O daha önceki maillerde 5-10 kilo arasını iyi kabul ediyordu. Bu rakam büyük sürpriz oldu ona

Tabii ki de

Hi Mustafa

It's been a great success! In total 48 of your members have bought the bundle. That's 72kg of coffee to be roasted. The first boxes will go out today and if I don't manage them all today the rest will follow tomorrow.

Thanks for the fantastic cooperation.

Jacky.

48 paket satılmış ama kim bilir kaç kişi almış oldu. 2-3 kişi ortak girenler de var.
İnşallah ara ara böyle yurtdışı alımları devam eder. Elinize emeğinize sağlık.

Emeğine sağlık 🙏 Güzel bir şeye vesile oldun kahve severler adına :)

En azından bu zamana kadar deneyemeyen varsa, yurt dışından bir kavurucu ve farklı kahveler deneyecekler.

Tekrardan teşekkürler.

Ben de size ve sizin gıyabınızda bu forumda, sosyal mecrada elinden geleni ardına koymayıp yardımcı olmaya çalışan bütün kahve severlere teşekkür ediyorum.

Bizi bu girişime iten saik, siz ve sizin gibilerin çabası oldu.

Bu forum çok güzel bir yer, birlikteliğin daim olması temennisiyle.

Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler. Sayenizde ben de dahil bir çok kişi için ilk yurtdışı alımı oldu, yeni kahveler deneme fırsatımız oldu.

Elbette yurtiçi alımının performansını beklemiyoruz bu alımda. Ben 50 kilo civarında olur diye tahmin etmiştim. Ama 72 kilo gerçekten sürpriz oldu. Adam 5 kilo beklerken beklediğinin 14 katını falan sattı, şoke olmuştur 😂

Bizler için de iyi bir referans bu. Diğer kavurucular da böyle ortaklıklara daha olumlu yaklaşabilirler.

Bundan sonrası için referans olsun evet, Slurp kulübe özel üyelik açsın mesela :)

Ben de almadım fakat yeniden emeği geçenlere teşekkür ederim, afiyetle tüketsin alanlar da.

• Like
Tepkiler: mmm
Ben de size ve sizin gıyabınızda bu forumda, sosyal mecrada elinden geleni ardına koymayıp yardımcı olmaya çalışan bütün kahve severlere teşekkür ediyorum.

Bizi bu girişime iten saik, siz ve sizin gibilerin çabası oldu.

Bu forum çok güzel bir yer, birlikteliğin daim olması temennisiyle.
Emeğine yüreğine sağlık 😊

• Love
48 paket satılmış ama kim bilir kaç kişi almış oldu. 2-3 kişi ortak girenler de var.
İnşallah ara ara böyle yurtdışı alımları devam eder. Elinize emeğinize sağlık.
Hatta danaya girer gibi 6 kişi girenler bile var 😂 Nereden biliyorsun diyeceksiniz, hemen cevap vereyim biz öyle girdik 😂

Kahve kulübü dediğinizde 20 kişilik whatsapp grubu sandı muhtemelen 😝 Toplu alımdan dolayı ben katılamamıştım, benim gibi birçok kişi var okuduğum kadarıyla.

Bu haliyle 72kg aldıysak daha farklı bir zamanlamayla 100kg çok rahat geçilebilir. Alımın yüklü olmasının sebeplerinin iyi bir kavurucudan, uygun fiyatlı alım sürecinin çok iyi organize edilmesi olduğunu düşünüyorum. Kişilerin bölüşmesi için paketlerin 6’lı ayarlanması ve kargo ücretinin düşürülmesi çok iyi düşünülmüş.

Emeği geçen herkesin eline sağlık, sonraki organizasyonlarda görüşmek üzere!

• Like
  • Like
Neyazıkki bu alımı kaçırdım😱 Bursa da olup alan ve paylaşım için bir ortak arayan var ise özelden yazabilir ortak olmak isterim. Teşekkürler emeği geçenlere👍🏻👍🏻

Geri