M
mmm
Guest
Ben maalesef alamadım ama forum için bir 'ilk'e vesile olduğun ve emek verdiğin için eline sağlık![]()
Çok teşekkür ediyorum ağabey, sizin yol göstermeniz sayesinde.
Ben maalesef alamadım ama forum için bir 'ilk'e vesile olduğun ve emek verdiğin için eline sağlık![]()
gelen maili burada paylaşırmısınEveeet
Şimdi Jack mesaj attı. Toplam 72 kilo kahve sipariş edilmiş. Kendisi çok şaşkın. "Siz ne yaptınız" diyor. Ee, normal tabi; 5 kilo satsam iyidir derken bir bakmış 72 kilo kahve satılmış.
Bugün ilk kargolar yola çıkmış. Yetiştirebilirse hepsini bugün kargoya verecekmiş. Ama yetişmezse, yarın hepsini göndermiş olacağını söyledi.
Sorunsuz bir seyahat dileğiyle, yeni nöbetimiz hayırlı olsun![]()
Emeğine sağlıkEveeet
Şimdi Jack mesaj attı. Toplam 72 kilo kahve sipariş edilmiş. Kendisi çok şaşkın. "Siz ne yaptınız" diyor. Ee, normal tabi; 5 kilo satsam iyidir derken bir bakmış 72 kilo kahve satılmış.
Bugün ilk kargolar yola çıkmış. Yetiştirebilirse hepsini bugün kargoya verecekmiş. Ama yetişmezse, yarın hepsini göndermiş olacağını söyledi.
Sorunsuz bir seyahat dileğiyle, yeni nöbetimiz hayırlı olsun![]()
Tabii ki degelen maili burada paylaşırmısınresmen kahvekulubu sömürü merkezi. aynı durumu Paşabahçe bardaklarında yaşadık onlar da şaşkın. El attığımızı kurutuyoruz.
Tabii ki de
Hi Mustafa
It's been a great success! In total 48 of your members have bought the bundle. That's 72kg of coffee to be roasted. The first boxes will go out today and if I don't manage them all today the rest will follow tomorrow.
Thanks for the fantastic cooperation.
Jacky.
Emeğine sağlıkGüzel bir şeye vesile oldun kahve severler adına
En azından bu zamana kadar deneyemeyen varsa, yurt dışından bir kavurucu ve farklı kahveler deneyecekler.
Tekrardan teşekkürler.
Emeğine yüreğine sağlıkBen de size ve sizin gıyabınızda bu forumda, sosyal mecrada elinden geleni ardına koymayıp yardımcı olmaya çalışan bütün kahve severlere teşekkür ediyorum.
Bizi bu girişime iten saik, siz ve sizin gibilerin çabası oldu.
Bu forum çok güzel bir yer, birlikteliğin daim olması temennisiyle.
Çok teşekkür ediyoruz Anıl HocamEmeğine yüreğine sağlık![]()
Hatta danaya girer gibi 6 kişi girenler bile var48 paket satılmış ama kim bilir kaç kişi almış oldu. 2-3 kişi ortak girenler de var.
İnşallah ara ara böyle yurtdışı alımları devam eder. Elinize emeğinize sağlık.
Hatta danaya girer gibi 6 kişi girenler bile varNereden biliyorsun diyeceksiniz, hemen cevap vereyim biz öyle girdik
![]()