• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'nden Muttley & Jack's ile Özel Anlaşma: İsveçli Butik Kavrum Evinden Toplu Alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar İstanbuldayım Levent Beykoz İstoç gibi bir çok yerde bulunuyorum 1 tane ortak ile beraber alım yapabiliriz.

Son düzenleme:
Kahve Kulübü yine stok bitiriyor. Bu sabah Jack'den mail geldi. Ethiopia Dhilgee Chelbesa bitmek üzereymiş. Siparişi için bekleyenlere duyurulur. Sonrası için çözüm üretmeye çalışıyoruz.
35 kg geçildiği için;
Belki çok etraflıca düşünmeden yazıyorum bunu ancak toplu alım mantığıyla tek seferde sevk olsa ve Türkiyedeki bir portal üzerinden (hizmet bedeli içinde olacak şekilde) dağıtımı yapılsa daha efektif olabilir miydi?
Örneğin set başına kargo ücreti 19,45 euro. Buradaki fahiş bedel hizmet bedeli olarak göğüslenirdi. Üstelik münferit olarak paket bazlı satış olurdu.
En azından bunu daha sonraki süreçlerde kullanabilir miyiz?

1601282304251.png

Gümrüğe aynı anda 50kg kahve girmesi biraz şüphe uyandırmaz mı? Umarım ters köşe olmayız :)

35 kg geçildiği için;
Belki çok etraflıca düşünmeden yazıyorum bunu ancak toplu alım mantığıyla tek seferde sevk olsa ve Türkiyedeki bir portal üzerinden (hizmet bedeli içinde olacak şekilde) dağıtımı yapılsa daha efektif olabilir miydi?
Örneğin set başına kargo ücreti 19,45 euro. Buradaki fahiş bedel hizmet bedeli olarak göğüslenirdi. Üstelik münferit olarak paket bazlı satış olurdu.
En azından bunu daha sonraki süreçlerde kullanabilir miyiz?

Ekli dosyayı görüntüle 4796
Bu mümkün değil zira bu şekilde toplu tek bir sevkiyat direk ithalat yönetmeliğine tabi olur ve masrafı çok daha yüksek olur. (Gümrük, acente, danışman, yasal harç ve vergiler, analiz, örnek alımı vs.) burada yapılmak istenen bunun tam tersi zaten, toptan satış fiyatı alıp bireysel olarak yararlanabilmek.

Gümrüğe aynı anda 50kg kahve girmesi biraz şüphe uyandırmaz mı? Umarım ters köşe olmayız :)

Geçen sene kara cuma gardelli kampanyasında kilolarca mzungu dhl olmasına rağmen geçti. Belki kavurucuya sipariş geldikçe göndermesi söylenebilir

Kahve Kulübü yine stok bitiriyor. Bu sabah Jack'den mail geldi. Ethiopia Dhilgee Chelbesa bitmek üzereymiş. Siparişi için bekleyenlere duyurulur. Sonrası için çözüm üretmeye çalışıyoruz.

Ah, müjdeli haberler bunlar. :)
Önceleri yurtdışı alımı için bir araya gelmek biraz ütopik görünüyordu, sadece sohbet konularımızdan biriydi. Hele bir de indirim yakalamak! Şimdi 35kg satış günceli geliyor...

Square Mill, La Cabra, Coffee Collective, The Barn, Supremo, Friedhats, April, Niche, Koppi, Drop, Bonanza, Market Lane, Ditta Artigianale, Five Elephant vb. yerlerden sipariş geçeceğimiz günler de gelecek inşallah. :)

Dayanamadım, ben de verdim sipariş. İlk yurtdışı kahve alışım olacak.Bu fırsatı yaratan sevgili arkadaşlara çok teşekkürler. Alışırsak kötü, Euro olmuş 9.06 :)

Tekrardan Merhaba

Chelbesa'nın stoklar tükendiği için yeni bir kahve eklendi bundle: Costa Rica Sonora Natural #1. Yeni kahvenin eklendiği link, az sonra whatsapp gruplarından duyurulacak inşallah. Bundan sonraki siparişlerde bu durumu dikkate almanızı tavsiye ediyorum.

Bir de, bu sabah iki arkadaşımız sipariş geçmiş. Onların siparişlerinde de Chelbesa yerine Costa Rica olacak. Jack o kişilerle irtibata geçecek.

Fiyatta bir değişiklik olmayacak. İlk paketin fiyatıyla aynı, yani kargo dahil 59,95 avro bir ücret olacak.

Yeni Paket:

Etiyopya Koke Washed 2 x 250 gr
El Salvador Carlos Pola Anaerobic 2 x 250 gr
Costa Rica Sonora Natural 2 x 250 gr

Tekrardan Merhaba

Chelbesa'nın stoklar tükendiği için yeni bir kahve eklendi bundle: Costa Rica Sonora Natural #1. Yeni kahvenin eklendiği link, az sonra whatsapp gruplarından duyurulacak inşallah. Bundan sonraki siparişlerde bu durumu dikkate almanızı tavsiye ediyorum.

Bir de, bu sabah iki arkadaşımız sipariş geçmiş. Onların siparişlerinde de Chelbesa yerine Costa Rica olacak. Jack o kişilerle irtibata geçecek.

Fiyatta bir değişiklik olmayacak. İlk paketin fiyatıyla aynı, yani kargo dahil 59,95 avro bir ücret olacak.

Yeni Paket:

Etiyopya Koke Washed 2 x 250 gr
El Salvador Carlos Pola Anaerobic 2 x 250 gr
Costa Rica Sonora Natural 2 x 250 gr
Biz de @cmh ile birlikte bir bundle siparişi geçtik yarım saat önce. İşin doğrusu Chelbesa stoğunun tükenmesine üzülmedim zira kahvede bergamot notası aradığım bir nota değil:)
Bu arada emeği geçenlere teşekkürler özellikle de @msacid 'e..

Biz @oguzhanata ile sabah sipariş geçtik. Stoka yetiştik mi bilemiyoruz :)

Organizasyonu düzenleyen arkadaşlar, tekrar teşekkürler.

İstanbul Kağıthane'den bir adet Ethiopia Koke Washed paketi için talibim, kalan paketler için uygun bir kombinasyon ayarlanması halinde katılmak isterim.

Arkadaşlar ortak bulmada yaşadığım teknik sorunlar sebebiyle bundle 1'i kaçırdım

Tek başına bundle 1 alıp da yarısını alacak biri var mı ortalıkta diye arananınız var mı ?

Geri