ert--exxen
Barista
Bize katılan yok sanırsamBizde @Bilke ile Ankaradan 2. ortaklığımızı kurmuş bulunuyoruz 2×dhilgee ve 1×el salvadora ortak aranıyor
Bize katılan yok sanırsamBizde @Bilke ile Ankaradan 2. ortaklığımızı kurmuş bulunuyoruz 2×dhilgee ve 1×el salvadora ortak aranıyor
Merhaba ben size katılabilirimMerhabalar İstanbuldayım Levenet Beykoz İstop bir çok yerde bulunuyorum 1 tane ortak ile beraber alım yapabiliriz
Mükemmel , özelden mesaj atıyorum.Merhaba ben size katılabilirim
35 kg geçildiği için;Kahve Kulübü yine stok bitiriyor. Bu sabah Jack'den mail geldi. Ethiopia Dhilgee Chelbesa bitmek üzereymiş. Siparişi için bekleyenlere duyurulur. Sonrası için çözüm üretmeye çalışıyoruz.
Bu mümkün değil zira bu şekilde toplu tek bir sevkiyat direk ithalat yönetmeliğine tabi olur ve masrafı çok daha yüksek olur. (Gümrük, acente, danışman, yasal harç ve vergiler, analiz, örnek alımı vs.) burada yapılmak istenen bunun tam tersi zaten, toptan satış fiyatı alıp bireysel olarak yararlanabilmek.35 kg geçildiği için;
Belki çok etraflıca düşünmeden yazıyorum bunu ancak toplu alım mantığıyla tek seferde sevk olsa ve Türkiyedeki bir portal üzerinden (hizmet bedeli içinde olacak şekilde) dağıtımı yapılsa daha efektif olabilir miydi?
Örneğin set başına kargo ücreti 19,45 euro. Buradaki fahiş bedel hizmet bedeli olarak göğüslenirdi. Üstelik münferit olarak paket bazlı satış olurdu.
En azından bunu daha sonraki süreçlerde kullanabilir miyiz?
Ekli dosyayı görüntüle 4796
Gümrüğe aynı anda 50kg kahve girmesi biraz şüphe uyandırmaz mı? Umarım ters köşe olmayız![]()
Gümrüğe aynı anda 50kg kahve girmesi biraz şüphe uyandırmaz mı? Umarım ters köşe olmayız![]()
Mantık kullanmanız guzel ama burası Türkiye hatırlatırımGümrükten tonlarca ürün geçiyor, hepsi de bireysel olduğu için bir şey denilebileceğini sanmıyorum..
Kahve Kulübü yine stok bitiriyor. Bu sabah Jack'den mail geldi. Ethiopia Dhilgee Chelbesa bitmek üzereymiş. Siparişi için bekleyenlere duyurulur. Sonrası için çözüm üretmeye çalışıyoruz.
Henüz ortak bulmadıysanız İzmir'den beraber alabiliriz
Biz de @cmh ile birlikte bir bundle siparişi geçtik yarım saat önce. İşin doğrusu Chelbesa stoğunun tükenmesine üzülmedim zira kahvede bergamot notası aradığım bir nota değilTekrardan Merhaba
Chelbesa'nın stoklar tükendiği için yeni bir kahve eklendi bundle: Costa Rica Sonora Natural #1. Yeni kahvenin eklendiği link, az sonra whatsapp gruplarından duyurulacak inşallah. Bundan sonraki siparişlerde bu durumu dikkate almanızı tavsiye ediyorum.
Bir de, bu sabah iki arkadaşımız sipariş geçmiş. Onların siparişlerinde de Chelbesa yerine Costa Rica olacak. Jack o kişilerle irtibata geçecek.
Fiyatta bir değişiklik olmayacak. İlk paketin fiyatıyla aynı, yani kargo dahil 59,95 avro bir ücret olacak.
Yeni Paket:
Etiyopya Koke Washed 2 x 250 gr
El Salvador Carlos Pola Anaerobic 2 x 250 gr
Costa Rica Sonora Natural 2 x 250 gr