• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Tadım Bardağı ve Fincanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@OkanT Okan Bey ile konuştuk bugün. Kendisinin yardımıyla firma ile iletişim kuracağız. Sonucu bu başlıkta duyururuz

Bir yıl ardan sonra böyle bir alımın düzenlenmesi hakkında harekete geçilmesi bile hakikaten burayı bir forumdan fazlası yapıyor. Bu arada eğer olursa siyah baskısız modeli gözüme kestirdim. :)

@OkanT Bey gerçekten hem esnaflığı hem de nezaketi ve ilgisi ile örnek birisi gerçekten. Bu forumda bulunması çok kıymetli
Cok tesekkur ederim, utandırıyorsunuz.
Bu konuda, benim yardımım tanıştırmak olacak ancak, daha sonra top Suat bey de, olumlu bir sonuç çıkabileceğini sanıyorum, umarım oyle olur.

Selamlar,

Bir kaç gündür akımda idi,konu hususunda bir gelişme var mıdır?

@OkanT Okan Bey ile konuştuk bugün. Kendisinin yardımıyla firma ile iletişim kuracağız. Sonucu bu başlıkta duyururuz
Ne oldu en son? Bugün SCA'nın bonna'ya yaptırdığı kaseleri Niji'de görünce aklıma düştü yine .

IMG_20221210_144001.jpg

Aslında kalın duvarlı bir espresso fincanı yaptırsak epey alıcısı olabilir.

Son düzenleme:
Selamlar konuyu hortlatmak istedim,varmı bir gelişme?

Geri