• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Şubat Ayı Toplu Kahve Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CoffeeNutz Şubat Kahve Alımı

• 100gr paket aldım

Oy: 43 49.4%
  • 150gr paket aldım

Oy: 29 33.3%
  • Bu ay pas geçiyorum

Oy: 15 17.2%

• Kullanılan toplam oy
    87
  • Anket kapatılmış .
Sanırım Bu Anketten Kungpow-Kimma-Petra 3 lüsü çıkacak Görünen o :D :D

Listeye baktığımda iki tanesi hariç hepsini denediğimi farkettim. Montag, Kungpow, Petra üçlüsü arasında karar vermem zor oldu. Petra seçtim.

Petra ile düşüncem, kahvelerini çok beğenmeme rağmen bütün bu markalar arasındaki en tok satıcı gibi görüneni.... Paketleri 250gr.dır ve bundan taviz verir mi, bilmiyorum, hiçbir şubesinde böylesi perakende bir satış görmedim... Ayrıca fiyat konusunda da öncekiler gibi kahve kulübüne bir avantaj sağlar mı, böylesi bir diyalog kanalımız var mı?

Kimma konusunda da benzer çekincelerim var, Gurme Kahveci dışında herhangi bir yerde satışları yok, ayrıca 250gr.dan da, en azından şu an için, taviz vermiyor gibiler...

Kungpow bu konuda, en azından benim tecrübelerim doğrultusunda, en kolay diyalog kurulabilen, tüketici isteklerine göre esnek çözümler üretebilen seçeneklerden biri... Sanırım İzmirli Coffeerem'in de bir çok kahvesinde 100'er gram alabilmeye yönelik bir satış politikası var...

Bu konularda düşünceler nedir acaba?

At Origin'de bugün Volkan bey kahve kavuruyor, Balmumcu/Istanbul

Ekli dosyalar

• 20200131_121347.jpg
    20200131_121347.jpg
    131.5 KB · Görüntüleme: 49
  • 20200131_121357.jpg
    20200131_121357.jpg
    129.5 KB · Görüntüleme: 59
@mimds
Kimmanın sahiplerini tanıyorum, bu fikrimi onlarla paylaştığımda çok mutlu olmuşlardı. Hatta ilk aldığımız teklifte onlarda vardı ama williams kazandı.

Petra konusunda haklısınız 250gr paket dışına çıkmak zor olacak gibi ama onuda aşmanın yöntemi 2x250 gr olabilir. Fiyatlarında 5kg üzerinde alımlarda epey bir indirim oluyor.

kungpow iletişim kolay ama indirim oraları çok düşük oluyor. Sanırım 2 defa teklif aldık oranlar düşük kalmıştı.

Kungpow dedim ama makul fiyat vermezlerse son ankette diğerlerine yönelirim. Ben de tok alıcıyım :p

@mimds
Kimmanın sahiplerini tanıyorum, bu fikrimi onlarla paylaştığımda çok mutlu olmuşlardı. Hatta ilk aldığımız teklifte onlarda vardı ama williams kazandı.

Petra konusunda haklısınız 250gr paket dışına çıkmak zor olacak gibi ama onuda aşmanın yöntemi 2x250 gr olabilir. Fiyatlarında 5kg üzerinde alımlarda epey bir indirim oluyor.

kungpow iletişim kolay ama indirim oraları çok düşük oluyor. Sanırım 2 defa teklif aldık oranlar düşük kalmıştı.
kimma ile iletişime geçmiştim dün, şöyle bir fiyat listesi verdiler, 20 kg üstü için. bu açıdan bakarsak ve herkese ayrı kargo çıkacağını da düşündüğümüzde, çok umutlu olmamakta fayda var. petra ile iletişime geçtim, sanırım yerel piyasadan çok yurtdışı piyasasına yönelmek niyetindeler, sanırım biraz da marka değeri mevzusu var işin içinde. montag'dan Burak beyle iletişime geçtim, sanırım toplu alımlarda kalitesi itibariyle de en çok esnekliği bu firmadan alabilecek gibiyiz, hele ki yeni kahveleri de gelmişken bence denenmesi güzel olabilir. bir de küçük miktarlarda kahve denemek dışında ayrıca bir de içim amaçlı toplu alım konusunu da bir düşünmek gerekir. whatsapp ankara grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsın.

Ekli dosyalar

Kimma çıkarsa güzel olur genelde duyulan ama denenmeyen yerlerden birisi.
Denenmemesi kendi satış politikalarından kaynaklaniyor, internet üzerinden Gurme Kahveci dışında kendileri dahil hicbir yerde satışları yok, demek ki toklar ve bizim gibi ev tüketicilerine çok ihtiyaçları yok... bazıları çokça toptan satış yapıyor, herhalde onlar da öyle... Kimma olsa sevinirdim ama yapacak birşey yok... Petra'nın tok satıcı olduğunu tahmin ediyorum...Montag iyi bir seçenek, en çok kahvesini tükettiğim ve bence çıtası belli standarttaki yerlerden biri... Dün Coffee Departmenta uğramış ve Metin beyle bu konuda sohbet etmistim, dilersek teklif verebileceğini söylemişti... tercih sizin...

Denenmemesi kendi satış politikalarından kaynaklaniyor, internet üzerinden Gurme Kahveci dışında kendileri dahil hicbir yerde satışları yok, demek ki toklar ve bizim gibi ev tüketicilerine çok ihtiyaçları yok... bazıları çokça toptan satış yapıyor, herhalde onlar da öyle... Kimma olsa sevinirdim ama yapacak birşey yok... Petra'nın tok satıcı olduğunu tahmin ediyorum...Montag iyi bir seçenek, en çok kahvesini tükettiğim ve bence çıtası belli standarttaki yerlerden biri... Dün Coffee Departmenta uğramış ve Metin beyle bu konuda sohbet etmistim, dilersek teklif verebileceğini söylemişti... tercih sizin...

Evet, kendileri sanırım daha çok toplu satış istiyor sanırım. En azından internet siteleri olsa çok daha rahat alışveriş imkanı olurdu.

'Tok' satıcıyım modunda takılıp müşteri ayrımı yapanları gerçekten sevemiyorum. Kahveleri uber ötesi olsa bile. Kim olursa olsun müşteri memnuniyetini, müşterileriyle iletişim kurabilen işletmeler herzaman 1 adım önde olur.

Önceki Probador alımındaki 250gr paket seçeneği bu alımda eklenirse iyi olur. 150grlar ay sonunu getirmiyor:)

Bu ayki oylama 196 gibi yüksek bir oy kullanma sayısı ile kapanmıştır. Şimdi sıra bu üç firma ile iletişime geçip tekliflerini almaya ve tekliflerin oylanmasına geldi. Gelişmeleri yazacağım.

Arabica Trading House'un sayfasında bulunan şu kahveler hakkında bilgisi olan var mı?

Ayrıca Coffeenutz, Kamarad, Kahve Fabrikası kahveleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Aylık kahve alımı yapılabilir yerler arasında bunların olmamasının bir nedeni var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200203-142032_Chrome.jpg
    Screenshot_20200203-142032_Chrome.jpg
    56.8 KB · Görüntüleme: 34
Arabica trading house yeşil çekirdek getiriyor. Bildiğim kadarı ile kavurmasını başkalarına yaptırıyorlar sınırlı sayıda. Kendileri ile birkere deneyimim oldu sınırlı bir yemen çekirdeği getirmişlerdi. Dükkana koşa koşa gidip denemiştim. Fiyatını duyana kada farklı bir kahve gelmemişti. Fiyat olarak 200gr/140 tl belirlemişlerdi. Nedenini sorduğumda 90+ puan bir kahve olduğunu söylemişti sahibi ama araştırdığımda 87 puana sahipti. Çekirdek varyetesinden tadım notlarına kadar birebir çeviriydi ama farklı kahve olduğunu iddaa ettiler.

Anketteki kahve firmaları daha önceki öneriler üzerine belirlenmişti. Birçok kahve firması açıp kapanıyor hepsini belirleme şansımız yok ne yazıkki. Mart ayındaki kahve alımında bu kavurucularıda ekleriz.

Sadece alım yaptığımız firmaları listeye eklemiyoruz.

Arabica trading house yeşil çekirdek getiriyor. Bildiğim kadarı ile kavurmasını başkalarına yaptırıyorlar sınırlı sayıda. Kendileri ile birkere deneyimim oldu sınırlı bir yemen çekirdeği getirmişlerdi. Dükkana koşa koşa gidip denemiştim. Fiyatını duyana kada farklı bir kahve gelmemişti. Fiyat olarak 200gr/140 tl belirlemişlerdi. Nedenini sorduğumda 90+ puan bir kahve olduğunu söylemişti sahibi ama araştırdığımda 87 puana sahipti. Çekirdek varyetesinden tadım notlarına kadar birebir çeviriydi ama farklı kahve olduğunu iddaa ettiler.

Anketteki kahve firmaları daha önceki öneriler üzerine belirlenmişti. Birçok kahve firması açıp kapanıyor hepsini belirleme şansımız yok ne yazıkki. Mart ayındaki kahve alımında bu kavurucularıda ekleriz.

Sadece alım yaptığımız firmaları listeye eklemiyoruz.
Duymam gerekeni duydum, teşekkürler... Umarım istisnadır ancak bu zamanda kimse kimseyi kandıramıyor artık... O nedenle böylesi platformları, kullanıcı deneyimlerini ve paylaşımlarını çok önemsiyorum... Is anlayışını müşterisini aptal yerine koyarak onları kazıklamak üzerine kuranların ifşa olup elenip girmesi lazım...

Geri