• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Şubat Ayı Toplu Kahve Alımı

CoffeeNutz Şubat Kahve Alımı

• 100gr paket aldım

Oy: 43 49.4%
  • 150gr paket aldım

Oy: 29 33.3%
  • Bu ay pas geçiyorum

Oy: 15 17.2%

• Kullanılan toplam oy
    87
  • Anket kapatılmış .

NoDRaC

Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Kulübe Üye Olmak İçin

İlk üç kahve alımını İstanbullu kavurucularla gerçekleştirmiştik. Şubat ayı kahve alımında rotamızı İzmir’e kırıyoruz :). İzmir’li kavurucu coffeenutz her zaman nitelikli kahveler satmaya çalışan uygun fiyatları olan bir firma. Kurucusu ve sahibi Ömer bey SCA eğitimleride vermekte. Kahve kulübünün açılışına özel fedakarlıkla hazırladığı teklifin detayları aşağıda.

İnstagramda paylaşmak için:

CoffeeNutz
150 gr Guatemela Finca Queljina Microlot 87
150 gr Etiyopya Yirgacheffe Adado Grade 89
150 gr Brazil Serra Das Araras 86

Kahve Kulübüne Özel Paket Fiyatı Kargo Dahil 80TL

100 gr Guatemela Finca Queljina Microlot 87
100 gr Etiyopya Yirgacheffe Adado Grade 89
100 gr Brazil Serra Das Araras 86

Kahve Kulübüne Özel Paket Fiyatı Kargo Dahil 55TL

Son satın alma ekranında ücretsiz kargo için kod: kahvekulubu.net

Alım yaptıktan sonra ankete oylarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merak ettiğim 2 kavurucu , Kimma ile Kungpow arasında Kungpow oyumu kazandı.

Kungpow dedim gene , Petra aklımı çeler gibi oldu ama.

montag dedim ben de espressoları iyi oluyor.

Kungpow İle Kimma Arasında kaldım O piti piti yapıyım bari :)

Oyumu başka bir yere kullandım ama umarım kungpow kazanır 😁

Tek tercih hakkımı Kungpow dan yana kullandım.

Kimma & Petra
İki firma da memnun bırakır 👍

Petra olarak oyumu kullandım, Kungpow da Amerika kahveleri yok gibi birşey o nedenle sanırım sıcak bakamıyorum

Ilk tercihim kahvelerini henüz hiç denemediğim ve merak ettiğim Kimma olur! O olmazsa her dem sevdiğim Petra, son dönemde en sevdiğim kavuruculardan Kungpow, her zaman belli bir standarttaki Montag, gayet iyi bir seçenek Coffee Department, çok ilginç ve denemeye değer At Origin, gayet iyi kavurucu Boxx, Ankaralı Paper, Zümrüt Karaca, İzmirli Coffeerem, bunların her hangi biri kabulümdür!

Her ne kadar toplu alımlar dışı genellikle Petra dan yapsam da alışverişimi her zaman memnun olduğum kavurucuların başında gelir, burda da Petra diyorum :)

Geri