• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ödüllü Online Latte Art Yarışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla videolar süper :) Heyecanla diğer videoları bekliyorum :)

Arkadaşlar çok güzel çalışmalar geliyor. Yarın son gün biliyorsunuz haftasonu jüri ve üyeler ile beraber oylama yapıcaz ve kazananları açıklıycaz tüm latte artlar çok güzel olduğu için biraz yoğun bir oylama geçicek gibi gözüküyor 😂
Oy vermek de çok zor olacak 😄

İşten geç çıkıyorum anca bu kadar :) Stok buhar çubuğu ile. 👋🏼

Arkadaslar oncelikle selamlar.
Kusurabakmayin parca parca atmak zorunda kaldim tek video seklinde yuklenmedi. Umarim begenirsin

Kusurabakmayin parca parca atmak zorunda kaldim tek video seklinde yuklenmedi. Umarim begenirsiniz ))

Ellerinize sağlık ama bende katılımcıyım ticari espresso makinaların da buhar çubuğunda krema yapmak yasalandı bildiğim kadarıyla eşitlik olması adına frenchpress de yaparak attık diğer türlü kabul olmuyor isterseniz öyle yapıp çekin emeğiniz boşa gitmesin diye söylüyorum :)

Ellerinize sağlık ama bende katılımcıyım ticari espresso makinaların da buhar çubuğunda krema yapmak yasalandı bildiğim kadarıyla eşitlik olması adına frenchpress de yaparak attık diğer türlü kabul olmuyor isterseniz öyle yapıp çekin emeğiniz boşa gitmesin diye söylüyorum :)
Belki ben kacirmis olabilirim ama sitenin editor yada adminlerinden birine frencpress in zorunlu olup olmadigini sordugumda " zorunlu olmadigini ama sartlarin esit olmadigindan dolayi frencpress le krema yapanlarin 3 puan onde baslayacaklarini" soylemisti. Sonradan kurallar degistiginide bilmiyorum 😊

Sadece ev tipi makinelerde geçerliydi. Buhar gücü vs ticaride adil olmuyor. Yoksa bende La Marzacco modbar da yapabilirdim. 😊

Kusurabakmayin parca parca atmak zorunda kaldim tek video seklinde yuklenmedi. Umarim begenirsiniz ))

Belki ben kacirmis olabilirim ama sitenin editor yada adminlerinden birine frencpress in zorunlu olup olmadigini sordugumda " zorunlu olmadigini ama sartlarin esit olmadigindan dolayi frencpress le krema yapanlarin 3 puan onde baslayacaklarini" soylemisti. Sonradan kurallar degistiginide bilmiyorum 😊
Öncelikle elinize sağlık..
Aslında şöyle editörleri anladığım kadarıyla home baristalara yönelik bir yarışma yapmak istenilmiş çünkü kötü bir dönemdeyiz çoğu barista çalışmıyor ve ya imkanlara sahip değil tabi ki kimseyi de kısıtlamak istememişler bu yüzden puan farkı olucağını belirtilmiş yasak diye birşey yok sadece diğer arkadaşlara emeklerine biraz haksızlık gibi oluyor öyle hissediliyor ama ben editörlerimize güveniyorum ilk yarışmanın da günahı olmaz diyorum başarılarını diliyorum 30 mayıs günü yapılıcak olan SCA LatteArt yarışmasında seni de görmek isteriz 😊

Öncelikle elinize sağlık..
Aslında şöyle editörleri anladığım kadarıyla home baristalara yönelik bir yarışma yapmak istenilmiş çünkü kötü bir dönemdeyiz çoğu barista çalışmıyor ve ya imkanlara sahip değil tabi ki kimseyi de kısıtlamak istememişler bu yüzden puan farkı olucağını belirtilmiş yasak diye birşey yok sadece diğer arkadaşlara emeklerine biraz haksızlık gibi oluyor öyle hissediliyor ama ben editörlerimize güveniyorum ilk yarışmanın da günahı olmaz diyorum başarılarını diliyorum 30 mayıs günü yapılıcak olan SCA LatteArt yarışmasında seni de görmek isteriz 😊
2014-15 yarismalarinda latte art ve barista kategorilerinde katimciydim ozamandan beri istanbula biraz uzagim malesef 😒 yinede bu guzel davetiniz icin tesekkur ederim 😄

Bu art ile küme düşmez isek iyidir :) kuvvetli buhar gücü iyi art dökmeye yetmiyor, pratik önemli.

Öncelikle elinize sağlık...
Kahveyle değil yeğeninizle ilgili bir soru sormak istiyorum, benim kızda da artikülasyon bozukluğu olduğundan bir süredir yardım alıyoruz, kaç yaşında acaba? K ve T sesleri birbirine karışmış durumda ve açıkçası 3-4 yaşlarında önlem alınmazsa sonra hep öyle kalıyorlar. Yani anne baba düzelir diye düşünüyorsa pek kendiliğinden düzelen bir şey değil.
Konuşmaları tatlı geliyor ama anlaşılmayı zorlaştırdığından arkadaş ortamında sıkıntı çekebiliyorlar.

Geri