• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ödüllü Online Latte Art Yarışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla bayındır a yakın olan varsa pitcher getirene bir mangal yaparım 😀

Yarın cezve ucu modifiye deneyeceğim 🤔

Katılalım😊

Ekli dosyalar

• 04AE7F98-7790-41CD-B9CF-37CE26C801CF.jpeg
    04AE7F98-7790-41CD-B9CF-37CE26C801CF.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 117
Stok Beko çubuğu ile köpürteceğim şans dileyin :D

Bu etkinliği düşünüp gerçekleştiren emeği geçen gerkese teşekkürler. Amaç eğlenmek herkesin şansı bol olsun. Ben nisan ayı toplu alımdan aldığım celsius coffee nin brazil espressosuyla yapmaya çalıştım, ancak bu kahve latte art için malesef uygun değil. Yine fe şansımı deneyeceğim 😀

Arkadaşlar merhaba tekrardan,

Aldığımız geri bildirimler sonucu bazı arkadaşlarımızın bayram sebebiyle evlerinde olmadığından yarışmaya katılamadıklarını öğrendik. Arkadaşlarımıza da şans verebilmek için ve diğer arkadaşlarımızın biraz daha zaman kazanmaları için yarışmamızın video yükleme süresini 21.05.2021 Cuma 23.59 kadar uzatmaya karar verdik.

Yarışma için video yüklemiş olan arkadaşlarımız da isterlerse içlerine sinmediği takdirde yeni video çekip yükleyebilirler.

sonradan kural değiştirme gibi görünmesin maksadımız katılmak isteyen arkadaşlarımızın da dahil olabilmesi.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:

Arkadaşım tek parça video olması gerektiğini bilmediği için iki latte arasında videoyu durdurdu, umarım bu durum sıkıntı yaratmaz, zaten videolardan görüleceği üzere hemen arka arkaya yapılan lattelerdir. Küçük kuğularımın boynu bükük kalmasın 🦢🦢

Arkadaşım tek parça video olması gerektiğini bilmediği için iki latte arasında videoyu durdurdu, umarım bu durum sıkıntı yaratmaz, zaten videolardan görüleceği üzere hemen arka arkaya yapılan lattelerdir. Küçük kuğularımın boynu bükük kalmasın 🦢🦢

Emeklerinize saglik cok guzel gorunuyor🤘🏼

Konusu olmadığını biliyorum fakat bu kadar insan bir aradayken size bir soru sormak istiyorum. French pesste süt köpürtürken tam ayarı bir türlü tutturamıyorum. Genelde köpük kıvamına kaçıyor ve art çizmeden önce yatağı (yatak deniyordu herhalde emin değiilim) hazırlarken süt aşağıda değil yukarıda kalıyor. Bunun sebebi çok köpürtmem mi yanlış köpürtmem mi? Süt olarak tam yağlı UHT süt kullanıyorum (genelde içim veya torku) Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Bu arada hepinize başarılar :D

Konusu olmadığını biliyorum fakat bu kadar insan bir aradayken size bir soru sormak istiyorum. French pesste süt köpürtürken tam ayarı bir türlü tutturamıyorum. Genelde köpük kıvamına kaçıyor ve art çizmeden önce yatağı (yatak deniyordu herhalde emin değiilim) hazırlarken süt aşağıda değil yukarıda kalıyor. Bunun sebebi çok köpürtmem mi yanlış köpürtmem mi? Süt olarak tam yağlı UHT süt kullanıyorum (genelde içim veya torku) Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Bu arada hepinize başarılar :D
Merhaba bende profesyonel değilim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. Süt sıcaklığı 65 derece civarında olması idealdir. Sütü ısıtırken varsa termometreniz bunu takip etmeniz önemli, termometre yoksa kabaca süt ısınırken üzerinde buhar çıkmaya başladığı an yaklaşık sıcaklığa ulaşmış demektir. French press kabının yarısı kadar süt doldurup hacmi kapağa gelene kadar köpürtün. Eğer pitcher yoksa latte art yapmak pek mümkün olmayacaktır. Köpürttüğünüz sütü pitchere aktarıp, tezgahta daireler çizerek köpük ve sütün homojen olacak şekilde karışmasını sağlayın, köpük ayrı bir katman olarak kalmamalı. Geriye kalan bol bol pratik 😀 pes etmeyin denemeye devam. Başarılar 🙋🏻‍♂️

Merhaba bende profesyonel değilim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. Süt sıcaklığı 65 derece civarında olması idealdir. Sütü ısıtırken varsa termometreniz bunu takip etmeniz önemli, termometre yoksa kabaca süt ısınırken üzerinde buhar çıkmaya başladığı an yaklaşık sıcaklığa ulaşmış demektir. French press kabının yarısı kadar süt doldurup hacmi kapağa gelene kadar köpürtün. Eğer pitcher yoksa latte art yapmak pek mümkün olmayacaktır. Köpürttüğünüz sütü pitchere aktarıp, tezgahta daireler çizerek köpük ve sütün homojen olacak şekilde karışmasını sağlayın, köpük ayrı bir katman olarak kalmamalı. Geriye kalan bol bol pratik 😀 pes etmeyin denemeye devam. Başarılar 🙋🏻‍♂️
evet termometreyle 65 70 derece arasında ocaktan alıyorum sütü. pitcherim de var bir tane minik :D bi alıştırma var belki biliyorsunuzdur türk kahvesi gibi çekilmiş kahveyi boş bardağa döküp süt ekleyip onunla art için çalışıyorum. burada şekil oluşuyor ama iş kahveye gelince :D üstte oluşan köpüğü halledemedim bir türlü

Geri