• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Mart Ayı Toplu Kahve Alımı

Hangi paketi satın aldınız?

• 4x100gr satın aldım

Oy: 86 57.3%
  • 4x250gr satın aldım

Oy: 33 22.0%
  • 2 adet 4x100gr satın aldım

Oy: 14 9.3%
  • Kahvem çok bu ay alım yapmayacağım

Oy: 17 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    150
merhaba,
Siparişte hata alanlar üye olmadan ya da farklı tarayıcıdan satın almayı tekrar deneyebilirler mi?

du cikartmalari 4*250ye koyuyorlar herhalde, bilsem 250 siparisi verirdim bu cikartma ivin sirf😁

Çıkatma hepsine koyuldu belki arada gözden kaçan paketler olmuştur. Ama bundan sonraki siparişlerdede çıkartma koymayı planlıyoruz. Başka sürprizlerde olucak

su kucuk mokapot, frwnch press in oldugu cikartma benim.kutudan cikmadi. kahvekulubu vikartmasi var sadece

Merhaba, Coffemamma çıkartma göndermedi. O resimdeki karpostal, ondan çıkmadı ise gözden kaçmış olabilir. Dilerseniz ben size bir sonraki alımda gönderebilirim😊

elimde yarım kilodan fazla kahve olmasına rağmen kahve kulübü için 4*100 sipariş verdim üyelik olmadan. bütün alımlara katıldım hemen hepsinden memnun kaldım.

elimde yarım kilodan fazla kahve olmasına rağmen kahve kulübü için 4*100 sipariş verdim üyelik olmadan. bütün alımlara katıldım hemen hepsinden memnun kaldım.

Ben de her seferinde kendime ve üye olmayan başka arkadaşlarıma da alımlar yaptım. Ne kadar çok olursak, sesimiz o kadar güçlü çıkıyor ve daha iyi teklifler alıyoruz. 20-25 kg ile başlayan alımlarımız, 3 ay gibi kısa bir süre içinde 70 kg lara ulaştı. :) Katkı sağladıkça hep beraber fayda sağlıyoruz. Güzel bir imece oldu :)

arkadaşlar tüm kahveler yola çıktı bana bilgi dahi gelmedi de.

üyelik oluşturmadan alım yapmışım sanırım sorgulayamıyorum

sip no :515c992e

Merhaba, Mart Ayı Ortak Kahve alımı saat 13:00 itibari ile sona erecektir. Site üzerinden sipariş veremeyen hata alanlar için linklerin kapanması sonrası ilgili ikinci bir duyuru olacaktır.

selamlar telefonla görüştüm bugün kalan kahveler kargoya verilcek.

Kargom sabah geldi hiç bir bildirim ulaşmadan. Size de bugün ulaşacaktır (İstanbuldayım) Katkısı olan herkese teşekkür ederim.

@jackjoker Evren Bey merhaba. Size sorum olacaktı. Degassing sürecinde kahveleri KLT de saklarken valfi açık mı bırakıyorsunuz gaz çıksın diye , yoksa normal kapatıyor musunuz ?

Geri