merhabaKargom sabah geldi hiç bir bildirim ulaşmadan. Size de bugün ulaşacaktır (İstanbuldayım) Katkısı olan herkese teşekkür ederim.
@jackjoker Evren Bey merhaba. Size sorum olacaktı. Degassing sürecinde kahveleri KLT de saklarken valfi açık mı bırakıyorsunuz gaz çıksın diye , yoksa normal kapatıyor musunuz ?
100gr.liklar da böyle mi geliyor?Ekli dosyayı görüntüle 892benim kahveler de bugün ulaştı,emeği geçen herkese teşekkürler
100gr.liklar da böyle mi geliyor?
Neyse gelince görürüz artıkBenim verdiklerimin bir tanesi bu şekilde gelmiş. Tam paket![]()
paketinde mi yoksa saklama kaplarında mı bekleticeksiniz ?Benim de bugün geldi. 100 lük paketlerde sadece sticker eklememişler sanırım. 15 gün bekletmeyi düşünüyorum kahveleri.
Ekli dosyayı görüntüle 895
Paketlerinde bekleteceğim, 5 günde bir açıp kapatırım diye düşünüyorum. Keşke 250 gr lık valfli paketlerde yollasalardı.paketinde mi yoksa saklama kaplarında mı bekleticeksiniz ?
bende normal salça kavanozlarına alıp bekletmeyi düşünüyorumPaketlerinde bekleteceğim, 5 günde bir açıp kapatırım diye düşünüyorum. Keşke 250 gr lık valfli paketlerde yollasalardı.
ben bu kahveleri öğrendim sormuştum. kahveyi denediğimde atıyorum honduras kahvesi hakkında fikirlerimi yazmak isterim. bunun için herkesin tadım yapmasını bekleyecekmiyim yine?Merhaba,
Kör tadım ile ilgili olarak isteyenlere kahvelerin numaralarını vermeye başladık. Sizlerden ricamız lütfen yorumlarınızı ve sonuçları şimdilik sosyal medya hesaplarınızdan ya da farklı mecralardan kimse ile paylaşmayın hala kahvesi ulaşmayan dostlarımız var. Bu kör tadım için kavurucu ve bizler çok emek verdik. Vereceğiniz cevaplar diğer dostların tadımını etkilemesin![]()
Numarasını söylemezseniz hiçbir sorun olmaz diye düşünüyorum.ben bu kahveleri öğrendim sormuştum. kahveyi denediğimde atıyorum honduras kahvesi hakkında fikirlerimi yazmak isterim. bunun için herkesin tadım yapmasını bekleyecekmiyim yine?