• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Mart Ayı Toplu Kahve Alımı

Hangi paketi satın aldınız?

• 4x100gr satın aldım

Oy: 86 57.3%
  • 4x250gr satın aldım

Oy: 33 22.0%
  • 2 adet 4x100gr satın aldım

Oy: 14 9.3%
  • Kahvem çok bu ay alım yapmayacağım

Oy: 17 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    150
Ben de link ilk açıldığı gün sipariş vermiştim. İstanbul'dayım fakat yurtiçi kargo saat en geç 11'e kadar getiriyor normalde, şubeye çok yakınım. O yüzden muhtemelen kargoya verilmedi. Nereden öğrenebilirim takip numarasını?

Kargom sabah geldi hiç bir bildirim ulaşmadan. Size de bugün ulaşacaktır (İstanbuldayım) Katkısı olan herkese teşekkür ederim.

@jackjoker Evren Bey merhaba. Size sorum olacaktı. Degassing sürecinde kahveleri KLT de saklarken valfi açık mı bırakıyorsunuz gaz çıksın diye , yoksa normal kapatıyor musunuz ?
merhaba
daha önce ki sakladığım şekilde kapalı tutuyorum.

Son dakikalarda ben de 4x100 olarak alım yaptım. Bizim linkler Coffeemamma'nın anasayfasında da gözüküyor bu arada.

benim bildiğim kadarıyla yeni kavrulan kahvede en büyük gaz çıkışı ilk kavrum günü ve sonrasında ki dinlendirme aşamasında oluyor. en kritik zaman bu. sonra ki gün ve günlerde bu gaz salınımı minimum seviyelerde. KLT ye de koysanız ya da 4x100 poşette de saklasanız dert edilecek bir durum değil. kavurucu arkadaşlar daha net cevap verebilir.

20200316_125701.jpgbenim kahveler de bugün ulaştı,emeği geçen herkese teşekkürler

İsimsiz paketlerde 4x250.gr.çekirdeklerim ayrıca kendi orj.paketleri ,bez torba ,kart ,sticker özenle kutuya konulmuş olarak geldi.
Emekleriniz için teşekkür ederim. 😘 :coffee:

Benim de bugün geldi. 100 lük paketlerde sadece sticker eklememişler sanırım. 15 gün bekletmeyi düşünüyorum kahveleri.

IMG_20200316_154001.jpg

Merhaba,

Kör tadım ile ilgili olarak isteyenlere kahvelerin numaralarını vermeye başladık. Sizlerden ricamız lütfen yorumlarınızı ve sonuçları şimdilik sosyal medya hesaplarınızdan ya da farklı mecralardan kimse ile paylaşmayın hala kahvesi ulaşmayan dostlarımız var. Bu kör tadım için kavurucu ve bizler çok emek verdik. Vereceğiniz cevaplar diğer dostların tadımını etkilemesin :)

Ayın 11inde kavrulmuş kahveler geldi ve 2 numarayı dayanamayıp denedik. Çok oturmuş tok bir kokusu var ama tadı 2-3 güne daha iyi oturur. Temiz içimli tatlı bir kahve olacağa benziyor :) bundan sonra paket sonlarında nihai yorumlarımı paylaşmaya çalışayım :)

Merhaba,

Kör tadım ile ilgili olarak isteyenlere kahvelerin numaralarını vermeye başladık. Sizlerden ricamız lütfen yorumlarınızı ve sonuçları şimdilik sosyal medya hesaplarınızdan ya da farklı mecralardan kimse ile paylaşmayın hala kahvesi ulaşmayan dostlarımız var. Bu kör tadım için kavurucu ve bizler çok emek verdik. Vereceğiniz cevaplar diğer dostların tadımını etkilemesin :)
ben bu kahveleri öğrendim sormuştum. kahveyi denediğimde atıyorum honduras kahvesi hakkında fikirlerimi yazmak isterim. bunun için herkesin tadım yapmasını bekleyecekmiyim yine?

Geri