• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben son Kawa alımından memnun kaldım 4 kahveden üçü gayet güzel ve kendi içinde farklı kahvelerdi. Farklı kavurucu denemeyi yeğlerim. Kawa alımı olursa da katılırım.

Arkadaşlar konu kavurucunun kahvelerinden herhangi birini mokapotta demleyen var mı

Arkadaşlar Selamlar,

Mokapot ile demleyen hiç olmadı mı :=)

Bana mokapot lazım hocam :=) @Berke Yılmaz nasıl bir reçete ile demledi aldığı çıktıya dair tadım deneyimini merak ettim :=)

Bana mokapot lazım hocam :=) @Berke Yılmaz nasıl bir reçete ile demledi aldığı çıktıya dair tadım deneyimini merak ettim :=)
Bensa, bence filtre demleyin espressoda da güzel olsa da filtrede parlıyor.
Rwanda, espressoda daha iyi bence 22-44, 25 saniye 96 derece çok iyi sonuçlar aldım.
Bresil, filtre hafiften önde gibi geldi de iki metodla da güzel. 22-44, 45 saniye, 94 derece.
Uganda, 22-40 25 saniye 92 derece, hoş oldu bence, bir demleme metodunda daha öne çıkmıyor fakat.
Yardımcı olur umarım:)

@Berke Yılmaz Selam,

Paylaşımın için çok teşekkür ederim Rwanda yı ilk siparişimde deneyeceğim.

Filtre kahve kadar akışkan ve duru kahve çok bana göre değil açıkçası espresso ve yakın kıvamlarını seviyorum,birazda bu yüzden mokapot tercih ediyorum.İleriye dönük ilk olarak değirmenimi değiştirmeyi düşünüyorum şuan epi topu 100 TL ye aldığım bir değirmen kullanıyorum sanırım molent e geçiş yapacağım sonrasında manuel bir espresso makinasına geçiş yapmak istiyorum.

Tavsiye ve bilgiler için teşekkür ederim sağol varol 😊

Afiyetler olsun 😊

Referans kodu gönderebilecek var mı acaba

5 martta sipariş verdiğim kahveleri bugün elime ulaştı. Ancak kavurma tarihleri 8-9-10 şubat. Ayrıca eklediğim swantene 27 şubat tarihinde kavrulmuş. 1 ay önce kavrulan kahvelerin gelmesi toplu alım için önceden hazırlık yapıldığını düşündürdü bana. Link hala açık. Alacak arkadaşlar bu durumu dikkate alsın. Ben direkt paketleyip donduracağım. Umarım beklentilerimi karşılarlar.

Merhaba,
Toplu alım gündemde var mı acaba abonelik mi başlatsam toplu alımı mı beklesem bilemedim

Geri