nuclearmoonrise
Barista
Evet arkadaşlar 15-20 gramını feda etmek isteyen sabırsız meraklıları diğer çekirdekleri de denemeye davet ediyorum 
karşısı Dilberler Sekisi mi??Bugün saat 12.05 gibi DHL yeni dostları teslim etti.Adana'ya 1,5 günde teslim edildi. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yaklaşık 2 aylık kahve ihtiyacım tamamlandı. Hepsi 27 Ocak tarihli...
Ekli dosyayı görüntüle 8670
Evetkarşısı Dilberler Sekisi mi??![]()
Teşekkürler, @NoDRaC hocam ana sayfaya ekleyebilirseniz bilgilendirici olabilir benceDegassing ile ilgili iletişime geçtim. Fransız dili mezunu arkadaşım yardımcı oldu ve sordum. Hemen döndüler.
Bensa 7-10 gün
İntango 20 gün
Bresil 15 gün
Ouganda 10 gün dediler.
Konu içindeki mesaj 'Coffee Department' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/coffee-department.56/post-58971Kahve öğütüp bir iki saat bekleterek süreci hızlandırabilirmiyiz
Degassing için ne kadar bir süre öneriyorlar? Soran oldu mu? Fransızca site yordu yahu.![]()
47 nolu takipçiyim
hiç tweet olmasa da takipteyiz..
Bir iki saat çok uzun bir süre Mesut Bey. Öğütülmüş kahvenin aromaları on beş dakika itibariyle azalmaya başlıyor. Degassing tamamlanmamış olsa bile maksimum 20 dakika beklenmesi daha makul olur.Kahve öğütüp bir iki saat bekleterek süreci hızlandırabilirmiyiz
5-6 saat önce öğütülmüş olsa bile 40 dakika bekletiliyor, en fazla 20 dakika civarı bekletin benceKahve öğütüp bir iki saat bekleterek süreci hızlandırabilirmiyiz
bana bugün geldi vergi, ben de 50 küsür ödedim83.48TL vergi normal midir? Genelde 50 küsür ödenmiş sanki.