• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de bir kod rica edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Edit: Temin edildi, teşekkürler.

Son düzenleme:
Herkes keyifli içimler. Alıma katılamadım ama aldığı kahvelerden paylaşmak isteyen var ise almak isterim.

Varsa bende bir referans kodu alabilir miyim?

edit: Halledildi.

Son düzenleme:
Kahvelerden birisini, asiditesi düşük olan tercihim ücreti mukabilinde paylaşmak isteyen varsa ulaşabilir mi?

Az önce teslim aldım. Perşembe öğleden sonra sipariş. Pazartesi öğleden sonra teslim.

Hepsine degassingleri yazdım paylaşılana göre. Şubat ortası gibi ortalama içim.

Teşekkürler red koduna gerek kalmadı, sağolun.

Kahve öğütüp bir iki saat bekleterek süreci hızlandırabilirmiyiz
Bir iki saat çok uzun bir süre Mesut Bey. Öğütülmüş kahvenin aromaları on beş dakika itibariyle azalmaya başlıyor. Degassing tamamlanmamış olsa bile maksimum 20 dakika beklenmesi daha makul olur.

benim kahveler de bugün geldi..ana sora kavrumu 19 ocak tarihli rahatlıkla demlenebilir yani artık :) diğerleri 25 ocak.

Geri