• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Müjdeyi veriyim Almanya Leipzingden ayrılmış paket umarım saat 9-10 gibi İstanbulda olur. @MuratBlues

Yurtdışı kargolar gönderi işlemi yapılırken ister ticari olsun, ister bireysel fark etmeksizin GTİP (Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonu) denen karmaşık sayılardan oluşan bir numara ile sınıflandırılıyor. Muayene, gümrükleme, vergileme vs her şey bu kod üzerinden yürüyor. Gönderici ile iletişime geçilip çözülecek, tekrar ibraz edilecek denmesi GTİP kodunda hata olduğu olasılığını arttırıyor.

Bu açıdan Kawa'ya hak vermek lazım. Aynı lokasyondan onlarca farklı sipariş vs oluşunca bu kadar hızlı çalışan bir operasyonda hata payı oluyor illa ki, o da muhtemelen istisna olarak size denk gelmiştir.
Bana da en olası bu geliyor, dhl sistemi üzerinden gümrük beyanı hazırlarken hatalı bir başlık seçilmiş ve bu başlığında Türkiye'ye girişi serbest Almanya'ya girişinde sorunlu olduğunu anladım mesajdan. Eğer sorun buysa kolaylıkla çözülür.

Benim siparişim de sağ salim ulaştı. Ref kodla verdiğim siparişimi iptal etmediği için Kawa'ya buradan teşekkür ediyorum. Buradan teşekkür ediyorum çünkü "Quoi? nous n'avons pas remarqué." (evet translate) derler diye göze alamadım. Alımı organize eden @NoDRaC a da teşekkürler tabi ki.

Kahveleri 10. gününde denemeye başlamayı düşünüyorum ama bakalım başarabilecek miyiz :)

Paket 2 için 55,99tl gümrük ödemesini az önce yaptım. Gün içinde teslim olur heralde.

Paket 2 için 55,99tl gümrük ödemesini az önce yaptım. Gün içinde teslim olur heralde.

Sizin pakette sorun vardı çözüldü sanırım. Sevindim.

@selamet 54 Euro 490 tl yüzde 18 vergi oranını hesaplayınca doğru tutar gibi duruyor.

Dun aksam 17:00 da verdiğim siparis bugün gumruk vergisi islemi oldu. 55.99 TL odedim. Emegi gecen herkese teşekkürler. Cok uygun fiyata cok iyi kahveler aldık sayenizde

Degassing ile ilgili iletişime geçtim. Fransız dili mezunu arkadaşım yardımcı oldu ve sordum. Hemen döndüler.

Bensa 7-10 gün
İntango 20 gün
Bresil 15 gün
Ouganda 10 gün dediler.

Ekli dosyalar

• 20210130_195345.jpg
    20210130_195345.jpg
    62.6 KB · Görüntüleme: 112
Kawa alımına katılmadım kahvem yeterli sayıda olduğundan. ancak şunu söyleyebilirim. tüketiciye olan yaklaşımları ve işe olan saygılarını kesinlikle hakkediyorlar. Bu, burnundan kıl aldırmayan, lahmacun mu yedi acaba diye insanla dalga geçen, argesiz ürün çıkarıp tüketicisini inanılmaz şekilde mağdur eden yerli işletmelere de örnek olsun.

ben bugün dayanamadım Brazilyayı demledim, çok şaşırttı
Brazilyayı seçmemin sebebide hiç sevmem o bölgeden çıkan kahveleri fakat bu farklı oldukça meyvemsi güzel bir dokusu var kahvenin ben çok beğendim hemde bir Brezilya kahvesini

ben bugün dayanamadım Brazilyayı demledim, çok şaşırttı
Brazilyayı seçmemin sebebide hiç sevmem o bölgeden çıkan kahveleri fakat bu farklı oldukça meyvemsi güzel bir dokusu var kahvenin ben çok beğendim hemde bir Brezilya kahvesini

Kötü ülke yok kötü çekirdek var tabirini fazlasıyla hissettim ben kawanın çekirdeklerinde ve kavrumlarında..

Geri