• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öğleden önce bana da ulaştı kargo, eskişehir’de ikamet ediyorum. paketleme kusursuz, ulaşım süresi inanılmazdı, süreçte emeği geçenlere çok teşekkürler. yalnız paketlerin arkasında kavurma tarihinden sonra 3 ayda ideal tada ulaşır minvalinde bir yazı var, o kadar bekleyecek var mı? :D daha önce tüketen arkadaşlar ne kadar önerirler degassing için?

Kawa'ya sorduğumda 15 ile 20 gün demişlerdi. Bende 15. günü tavsiye ederim tüketime başlangıç için :)

Emeği geçen dostlarıma çok teşekkürler. Benim kargomda bir sorun oluşmuş. “Gönderinin ülkeye girişi Gümrük otoriteleri tarafından reddedilmiştir” uyarısı aldım ☹️ Konuyla ilgili tecrübesi olan var mı?

7A0C1EE6-E448-4F07-8C0B-180D64E207E8.jpeg

Son düzenleme:
Ek Ayrıntı
Gönderinin ülkeye girişi Gümrük otoriteleri tarafından reddedilmiştir.

Sonraki Adım
Gerekli düzeltmeler yapılıp ibraz edilecektir. Gerekirse bir DHL yetkilisi ithalatçı veya gönderici ile iletişime geçecektir.

Enteresan :)

Şu 2 gün dhl de sanırım bazi aksaklıklar oluştu, fazla vergilendirme, hatalar vs..

Siparişimi verdim. :)
Bu kampanyada Ref kodu geçerli değil. Sanırım 1 Şubat Pazartesi gönderirler bakalım kavurma tarihi ne olacak. Başta @NoDRaC olmak üzere bu kampanya için emek veren tüm arkadaşlara ve foruma teşekkür ederim.

Ben bu alıma katılmadım ,ama İnan’ın burda yazılanlar paylaşılan durumlar haller güzel hareketler dedirtiyor.Emeğinize sağlık .

Emeği geçen dostlarıma çok teşekkürler. Benim kargomda bir sorun oluşmuş. “Gönderinin ülkeye girişi Gümrük otoriteleri tarafından reddedilmiştir” uyarısı aldım ☹️ Konuyla ilgili tecrübesi olan var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 8685

Ülkeye giriş yapmadan nasıl iade olacak ki tahmini teslim Pazartesi görünüyor belki Ankara uçağına eklemek istediler ama gümrük istanbulda olduğun için oraya yönlendirildi. İngilizce takipte nediyor?

Ülkeye giriş yapmadan nasıl iade olacak ki tahmini teslim Pazartesi görünüyor belki Ankara uçağına eklemek istediler ama gümrük istanbulda olduğun için oraya yönlendirildi. İngilizce takipte nediyor?
Benim adres istanbul ve tahmini teslim 29 ocak ama aynı hata var.

Further Detail:
Entry is rejected by Customs Authorities
Next Step:
Entry will be corrected and resubmitted. A DHL representative shall attempt to contact the importer or shipper if further information is required.

Benim adres istanbul ve tahmini teslim 29 ocak ama aynı hata var.

Further Detail:
Entry is rejected by Customs Authorities
Next Step:
Entry will be corrected and resubmitted. A DHL representative shall attempt to contact the importer or shipper if further information is required.

@MuratBlues un İngilizce sayfada uyarı kalkmış. Türkçe sayfada devam ediyor. Tahmini tesim Pazartesi yazmışlar.

Sizin hangi il? Ne zaman çıktı yola?

@MuratBlues un İngilizce sayfada uyarı kalkmış. Türkçe sayfada devam ediyor. Tahmini tesim Pazartesi yazmışlar.

Sizin hangi il? Ne zaman çıktı yola?
28 Ocak yani dün öğleden sonra sipariş vermiştim. Aynı gün yola çıktı ama gece leipzig'de takılı kalmıştı. Bugün öğleden sonra gümrük red bildirimi çıktı. Adres İstanbul.
Tahmini teslim hala 29 Ocak.

Ekli dosyalar

• 4A6BF48E-8A1A-4632-A80F-0779DD9EC2ED.jpeg
    4A6BF48E-8A1A-4632-A80F-0779DD9EC2ED.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 31
  • 51ABE746-E3C2-4756-81EF-2565CF3AF5F4.jpeg
    51ABE746-E3C2-4756-81EF-2565CF3AF5F4.jpeg
    69.8 KB · Görüntüleme: 25
  • 4458E984-789D-4D83-A34C-1CB89D3C3E37.jpeg
    4458E984-789D-4D83-A34C-1CB89D3C3E37.jpeg
    91.5 KB · Görüntüleme: 31
28 Ocak yani dün öğleden sonra sipariş vermiştim. Aynı gün yola çıktı ama gece leipzig'de takılı kalmıştı. Bugün öğleden sonra gümrük red bildirimi çıktı. Adres İstanbul.
Tahmini teslim hala 29 Ocak.
@NoDRaC Benimki ile aynı durum. Kanımca Alman gümrüğü bir nedenden ötürü Kawa’dan bir bilgilendirme yazısı istedi, Kawa bunu gönderdi, Alman gümrüğünde güncelleme işlemi yapıldı. Bence en kısa zamanda İstanbul’a sevki gerçekleşir. Ve umarım alışverişimiz ticari mal ya da ithalat statüsünde değerlendirilmez. Sanki bu olan bitenler oraya varacakmış gibi geliyor bana.

@NoDRaC Benimki ile aynı durum. Kanımca Alman gümrüğü bir nedenden ötürü Kawa’dan bir bilgilendirme yazısı istedi, Kawa bunu gönderdi, Alman gümrüğünde güncelleme işlemi yapıldı. Bence en kısa zamanda İstanbul’a sevki gerçekleşir. Ve umarım alışverişimiz ticari mal ya da ithalat statüsünde değerlendirilmez. Sanki bu olan bitenler oraya varacakmış gibi geliyor bana.

Sanmıyorum çünkü Türk gümrüğü değerlendirecek. Haberleri bile olmayabilir. Yarın veya pazartesi belli olur

Ekli dosyayı görüntüle 8685

Yurtdışı kargolar gönderi işlemi yapılırken ister ticari olsun, ister bireysel fark etmeksizin GTİP (Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonu) denen karmaşık sayılardan oluşan bir numara ile sınıflandırılıyor. Muayene, gümrükleme, vergileme vs her şey bu kod üzerinden yürüyor. Gönderici ile iletişime geçilip çözülecek, tekrar ibraz edilecek denmesi GTİP kodunda hata olduğu olasılığını arttırıyor.

Bu açıdan Kawa'ya hak vermek lazım. Aynı lokasyondan onlarca farklı sipariş vs oluşunca bu kadar hızlı çalışan bir operasyonda hata payı oluyor illa ki, o da muhtemelen istisna olarak size denk gelmiştir.

Yurtdışı kargolar gönderi işlemi yapılırken ister ticari olsun, ister bireysel fark etmeksizin GTİP (Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonu) denen karmaşık sayılardan oluşan bir numara ile sınıflandırılıyor. Muayene, gümrükleme, vergileme vs her şey bu kod üzerinden yürüyor. Gönderici ile iletişime geçilip çözülecek, tekrar ibraz edilecek denmesi GTİP kodunda hata olduğu olasılığını arttırıyor.

Bu açıdan Kawa'ya hak vermek lazım. Aynı lokasyondan onlarca farklı sipariş vs oluşunca bu kadar hızlı çalışan bir operasyonda hata payı oluyor illa ki, o da muhtemelen istisna olarak size denk gelmiştir.
Çok güzel bir bilgi verdiniz, çok teşekkür ederim.

Geri