• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Paketler bana mantıklı gelmedi, limited çekirdeklerle bireysel kiloluk alımlara devam edeceğim. Emeğinize sağlık yine de.

DHL kargo seçmeyi unutmayın arkadaşlar. Genelde 1-2 günde teslim oluyor.
Vergi online ödeniyor yüzde 18

bundle 1 yada 2 için önerisi olan bu kahveleri daha önce denemiş kimse var mıdır ?

bu arda bundle 2 de kahve scorları 8 ve üzerinde ... gayet heyecan verici...

Son düzenleme:
ilk olarak emeği geçenlere teşekkürler🤚🏼 daha önce hiç yurtdışı alımı yapmadığım için işleyişi bilmiyorum yorumlarda biraz anlatılmış ama kafam karıştı. kargo, vergi, her şey dahil full + full kaça geliyor arkadaşlar 36 öyro’luk bundle 2 🤣 320 hesapladım kahve ücretini, yardımcı olabilen olursa takribi maksimum ücreti öğrenip ona göre alım yapacağım 🌞

ilk olarak emeği geçenlere teşekkürler🤚🏼 daha önce hiç yurtdışı alımı yapmadığım için işleyişi bilmiyorum yorumlarda biraz anlatılmış ama kafam karıştı. kargo, vergi, her şey dahil full + full kaça geliyor arkadaşlar 36 öyro’luk bundle 2 🤣 320 hesapladım kahve ücretini, yardımcı olabilen olursa takribi maksimum ücreti öğrenip ona göre alım yapacağım 🌞

34,03€ Kahve Bundle #2
6,90€ - Kargo
-----------------
40,93€

Ürün Türkiye'ye girdikten sonra DHL üzerindne Online ödeme yapacağınız vergi ödemesi geliyor. Bu da toplam tutarın %18'i.

kargo dahil 41.90 euro zaten almayı düşündüğünüz bundle. (dhl kargo ile hesapladım ) buna birde %18 gümrük vergisi eklemek gerekir. euro da 8.93 şuanda . yani yaklaşık olarak 441-442 TL ediyor bana göre

Benim kartımdan 379 lira çekti. Bir de yaklaşık 55 lira vergi çıkacak. Toplam 435 gibi düşünün.

Stok uyarısı vs. bir hata almadan işlemi gerçekleştirebildim. Teşekkürler!

Aykiri olmak istemem yanlis anlasilmakta istemem ama bence onemli. Bazi seyler tat ve deneyimden de onemli. Keşke su zor donemde TR de ki kavurmacılarınıza ve esnaflarimiza destek verseydik. Kasım ve Ocak ayı nakit büyüklüğümuz yurt disina gidiyor. Yurt disi bizim kavurmacilarimizi anlatmiyor. Biz bu ayda bu alima katilmayacagiz. TR deki kavurmacilarimizdan alacagiz.
Biz derken hocam, siz kimsiniz ki?

Geri