• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sipi falls, burundi ve rwanda musasayı coffeeremin sitesindeki tariflere göre ve denedim şu ana kadarki favorim sipi falls. Hepsinde başta yüksek bir asidite ve soğudukça belirginleşen bir tatlılık mevcuttu. Sipi falls tam bir tatlı elma aroması sundu. Burundu ise baştaki çaysı tadı ile lezzetli olmasa da sonradan kompleksleşmesi ile bardağı kurtardı. Su değişimi, tarifin başındaki blooming oranını düşürme ve degassing için biraz daha vakit tanıma ile daha da lezzetli fincanlar çıkacak gibi duruyor. Tekrardan @hakanie ve emeği geçenlere teşekkürler.

yoğunluğu oldukça düşük, ama potansiyeli çok yüksek bir çekirdek. sonraki demlemede bi tık ince öğütüp süreyi uzatarak deneyeceğim.

1601269435755.png

Merhaba @hakanie :D
Delter press için Molent G50 için kaç klik aralıklarını önerirsiniz ? Eğer deneme fırsatınız olduysa

Selamlar,

Evet denedim Molent için 40-44 arası tavsiye edebilirim.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ayrıca yayınınızı da izledim çok güzel ve verimli bir yayın idi ağzınıza sağlık. :D

Sipi falls türk kahvesi denediğimde dengeli bir asidite gövde uyumu ile birlikte hani ben burdayım demese de son yuduma kadar kendini hissettiren şeftalimsi bir asidite sunuyor.

Ekli dosyalar

• 20201011_192601-01.jpeg
    20201011_192601-01.jpeg
    84.3 KB · Görüntüleme: 22
@hakanie

Hakan bey suyu Erikli ile değiştirdim sitedeki tarif ile yaptığım demlemelerde french presse yakın aroması az hissedilen tatlar ve acılık alıyorum. Kupayı büyütemiyorum bir türlü.

Su sıcaklığını 2-3 derece artırabilirsiniz. Hava sıcaklıkları düşüşe geçti. Biz de sitedeki tarifleri sıcaklık özelinde değiştireceğiz.
Sıcaklığı arttırmanın ya da azaltmanın fincana nasıl bir etkisi oluyor veya hangi koşullarda sıcaklığı aşağı ya da yukarı yönlü oynamalıyız?

Geri