• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ekim Ayı Toplu Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mvscoffee

Üye
Konum
İzmir
İsim
Uğur Tunçer
Daha fazla  
İsim
Uğur Tunçer
Espresso Makinesi
Cafflano Kompresso
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
V60, Kalita, Aeropress, Indian Woodneck, Syphon, French Press,Decanter v60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Buca
Twitter
mvscoffee
Herkese hayırlı haftalar, artık yurt dışı alımlarımız da başladığına göre araya yurtiçi imkanları sunan etkinliği sunalım dedik.

Bu ay olabildiğince küçük miktarda gerçekleştirmeye çalışıcaz alımı çünkü evlerimizde zaten baya stok olduğunu birde üstüne Muttley & Jack's alımlarından kaynaklı hem cebimizi hem stoklarımızı yormamak istiyoruz.

Sorularınız için @Kahveciningalaksirehberi , @coffeebean , @mtgg ve @mvscoffee olarak bizleri etiketleyip yada özelden yazabilirsiniz.
Hala whatssapp grubuma dahil olmadıysanız @PepukKahve ile iletişime geçip kendinizide gruba dahil edebilirsiniz.
Herkese iyi haftalar anket ekim ayının ilk haftası pazar günü kapatılcaktır. Bilginize.
 
Null coffee Cihan Bey çok güzel kahveler ithal etti birisi anaerobic ve küçük paketleride var umarım Null Coffee seçilir :)
 
Bende null coffee den yana kullandım
 
Özellikle anaerobik Ethiopia Worka'yı merak ediyorum ben de oyumu Null'a verdim 😄
 
Umarım merak etmediğim bir firma seçilir bu ay, ev kahve doldu, lütfen Null olmasın :D.
 
Yeni demleme yöntemlerini literatürüme ekleyen at origin (y)
 
Uzun zamandır denemek istedim kavurucu'dan yana kullandım. Süreçte yardımcı olacak arkadaşlar için teşekkürlerimi sunarım. Sonuçları merakla bekliyorum :)
 
Son düzenleme:
Incommon'a verdim. Kahvelerini tatdım ve beğendim. Toplu alımda keyifle yorumlanacak yeni bir kavurucu.

Null'e de özellikle vermedim. Neden:

1- Çünkü daha ilk yorumlarda, her nasılsa, herkes Null'a yağdırmaya başlamış. Hani bilsek Eylül ayında Null 2. ya da 3. çıktı derdim ki zaten insanlar burayı merak ediyor. Sonuçlar paylaşılmadığı için takdir edersiniz ki sabah 08:30 da başlayan NULL NULL yorumları ???? yaratıyor. Kendi bakış açım tabi. Başka bir firma da olabilirdi bu.

2- Daha Remleri demlemeye başlamadım ancak önceki alımlarda çok duyduğum bir şey vardı. "Yeni kahveler geldi onlardan ekliycez paketlere mmmm çok güzel". (Keza Hakan bey de eline yeni gelen 1-2 kahveyi paketlere ekledi diye hatırlıyorum.)

Bu söylem bana, yeni çekirdek aldık daha profilini doğru düzgün oturtmadan satmaya başlıyoruz, kervan yolda düzülür sözünü çağrıştırıyor. Ben artık eline yeni çekirdek gelmiş ve normalde satışa çıkmamış "bize özel" kavrulan çekirdek almak istemiyorum. Satışta ne varsa hali hazırda bilinen denenen ondan almak isterim.

Bu da sadece Null la ilgili değil yine. Diğer tüm oylanan firmalar için geçerli.

3- Null'den daha önce alım yapmadım, denemek isterim tabi. Bu Null çıkışlarım yapılan yorumlarla ilgili kavurucuyla ilgili değil. Tanımam etmem zaten.
 
Son düzenleme:
kahve ve kavurucu çeşitliliği konusunda gündemi yakalayamadığım için tercihlerimde forumdaşlarıma güvenerek genel algının arkasından gitme gibi bir eğilim içerisindeyim :)

public static void main (String args[] )
{
boolean result=voteRosterFor("null");
}

şimdiden emek harcayanlara teşekkürler
 
@SirJohn
İsminiz yazmadığı için isminizle hitap edemiyorum kusura bakmayın. Mevcut alıma yeni kahveler eklenmese bile bir önceki getirdikleri Burundi kahveleri gerçekten çok iyiydi. Bunu sadece ben değil damak zevkine güvendiğim birkaç arkadaşım daha ifade etti. Kahve severlerin bu kahveleri tatmasını çok isterim.

Diğer bir Null deme sebebim biraz daha cesaret gösterip Türkiye'de toptancıdan kahve almak yerine kendi seçtikleri kahveleri getirtiyorlar bu davranış biçimi piyasada daha farklı ve kaliteli çekirdek görmek açısından desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Cihan Bey bildiğim kadarıyla herhangi bir kafe işletmiyor sadece kahve kavurup satıyor, lezzet-tad konusunda kahve dışındada ciddi vakit ayırıyor o yüzden tadımlarının hayal kırıklığı yaratmayacağını düşünüyorum.

Ankette oy kullanmak herkesin özgür iradesi sizde çok güzel nedenler yazmışsınız. Bazı cümleleri üzerime aldığım için mesaj yazmak istedim.
Sürç-i lisan ettiysem affola :)
 
Admin_algı_yönetiyor.1080pizle :D
Şakası bir yana öğrenciyim ben, bu nedir yahu? Herkes mi ceo, bu paranın kaynağı nere? Beni de işe alın bari 😅
(kahvesi çabuk bitmesin diye malzemeden kaçan adamım, fincan başına 14 gr. koyuom üzmeyin beni)
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst