• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#1276 teşekkürler!

Tekrardan yazıyorum, İstanbul Kağıthane'den ortak arıyorum, Avrupa yakasında Beşiktaş Levent, Fatih gibi yerlerden hiç kimse yok mudur? Aadolu yakasından Üsküdar Kadıköy de olabilir.

#1279 ile satın alımı az önce yaptık, emeği geçenler sağolsun

Merhaba,

Forumda gönderiler arasında uygun grubunu bulmak ve oluşturmak zor oluyor gördüğüm kadarıyla,

Bu sebeple kahve arkadaşı arayanların kolayca buluşması için ufak bir form hazırladım,
Buradaki gruplarda istediğiniz kahvenin yanına nikinizi yazarak gruplara katılabilirsiniz.
Her grubun bölgesi belirtildiği için uygun gruba katılabilirsiniz. Forum üzerinden gruptakilere mesaj atabilirsiniz.

Kahve Arkadaşlığı Buluşma Formu için tıklayın.

Birçok kişinin hala ortak alım için kahve arkadaşı aradığını görüyorum, aşağıdaki linkteki formu doldurmak gruplaşmayı kolaylaştırarak sürecinizi hızlandıracaktır. Nikinizi eklemekten imtina etmeyin.

Şu an istanbul ve manisa’dan iki giriş var.

Kahve Arkadaşlığı Buluşma Formu için tıklayın

#1283 nolu sipariş bende. @Kahvenin50tonu acaba aramıza kim girdi.

yurtdışı alımı bu şekilde devam edicekse ben ufaktan kendime ek iş aramaya başliyim.

muhtemelen artık yurtiçi alımı yapmam. ne toplu ne de bireysel. Bu rakamlar yurtiçi fiyatlarla neredeyse aynı tek sorun paketlerin gramajları onu da ortaklık sistemiyle bir şekilde çözücez

Son düzenleme:
Sipariş numaralarına bakırsa 100 kutu sınırımızın olmasına yaklaşık 20 sipariş kaldı 😀

İzmirde filtre paketi için ikinci arayan yok sanıyorum ki :(

Sayın @NoDRaC, konuyu ara ara okuyorum ama kaçırmışsam kusura bakmayın. Ben bundle yanında bir kahve daha almak istiyorum. Aynı kargo ile gönderim yapılır mı bu konu geçti mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri