cayisse
Barista
uyelik ile 6x250 gr 58-59 euro +22-24 euro dhl express + 107 lira gumruk vergisi.Kesinlikle değer, bastırın da çözsün![]()
ben ekim ayi icin ~880lira odedim.
uyelik ile 6x250 gr 58-59 euro +22-24 euro dhl express + 107 lira gumruk vergisi.Kesinlikle değer, bastırın da çözsün![]()
Ben toplu alimi kastettim tabii ancak sevgili @orkunustel in ifadelerinden normal şartlarda da kargo sorunu var diye düşünmüştüm.uyelik ile 6x250 gr 58-59 euro +22-24 euro dhl express + 107 lira gumruk vergisi.
ben ekim ayi icin ~880lira odedim.
vardi evet dogru, dhl ile anlasmislar. abonelik ile bir paket kahve 9kusur euro. cok uygun ve cok iyi kahveleriBen toplu alimi kastettim tabii ancak sevgili @orkunustel in ifadelerinden normal şartlarda da kargo sorunu var diye düşünmüştüm.
Emeği gecen herkese buradan tesekkurler..heyecanla bekliyoruz@direm sağolsun 1270 ile 2 paket siparişi gerçekleştirdi. Emekler için çok teşekkürler...
Hocam Ordu-Rize arası uzak olmaz mi#1271 nolu sipariş ile alıma katıldım. Doğu Karadeniz Bölgesinde yaşıyorum. Giresun, Ordu, Trabzon ve Rize illerinden ortak olmak isteyenler olursa iletişime geçebilirler.
Hocam Ordu-Rize arası uzak olmaz mi![]()
Ben biraz daha Kuzey Doğu'dayım,üçüncü olarak girebilirim danayaBen tam ortadayım Trabzon a da gidebilirim Giresun a da Rize den isteyen olursa Trabzon da Ordu dan isteyen olursa Giresun da buluşabiliriz. Biraz karışık oldu ama durum bu![]()
yok hocam ben aldım zaten; Ankaradayım siz danaya iki kişi girebilirsinizBen biraz daha Kuzey Doğu'dayım,üçüncü olarak girebilirim danaya![]()
Sizin yazdığınızı kaçırmışım,kafam karışık son günlerdeyok hocam ben aldım zaten; Ankaradayım siz danaya iki kişi girebilirsiniz![]()
ekipman var ise hocam; güzel paylaşımlar var onlara bakarak güzel sonuç cikarabilecegini düşünüyorumSizin yazdığınızı kaçırmışım,kafam karışık son günlerde
Henüz böyle kahveleri doğu demleyecek kapasitede değilim ama şeytan dürtüklüyor.