• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu alıma katılıp da " ben bu kadar tüketemem , öğrenciye hayrım dokunsun " kafasında olan üyelerimizi özel mesaja bekliyoruz😅😅

bursadan 1/2 ortak arıyorum.

#1271 nolu sipariş ile alıma katıldım. Doğu Karadeniz Bölgesinde yaşıyorum. Giresun, Ordu, Trabzon ve Rize illerinden ortak olmak isteyenler olursa iletişime geçebilirler.

@direm sağolsun 1270 ile 2 paket siparişi gerçekleştirdi. Emekler için çok teşekkürler...

Urfadan ortak arıyorum:) emeği geçen arkadaşların eline emeğine sağlık
Edit: Urfa dışı paketin yarısını alıcı ödemeli kargoyla gönderebilirim yurtiçi vergiler dahil tahmini kabaca kişi başı 300 TL ye geliyor

Son düzenleme:
#1241 ile emeği geçen herkese teşekkürler.

Teşekkürler emeği geçen herkese 🤛🏽 @RzAk ile siparişimizi geçtik bizde.

İstanbul Beylikdüzü civarında alım yapan varsa yarısına ortak olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri